Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Stone Group International: Eπεξεργασία και εμπορία μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων στην Ελλάδα

Πρεσβευτής των ελληνικών μαρμάρων διεθνώς. A Piece of Greece. Λατόμευση, Επεξεργασία, Εμπορία μαρμάρου και φυσικών πετρωμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο μεγαλύτερος εξαγωγέας παγκοσμίως σε πλάκες και πλακίδια των μαρμάρων Pirgon, Thassos & Sivec®. Εξαγωγές μαρμάρων σε περισσότερες από 75 χώρες.Ιδιόκτητα λατομεία. Θυγατρικές. Βραβευμένη εταιρία στην Ελλάδα (ΕΒΓΕ 2014, 2015) και στην Ιταλία-Marmomacc 2012 & 2014 στην κατηγορία In the World, Best Communicator Award με το σκεπτικό μιας «εξαιρετικής ιδέας η οποία στοχεύει σε μια υποβλητική παρουσίαση που συνδυάζει την Ελληνική Μυθολογία με μια μοντέρνα απεικόνιση της σύγχρονης επεξεργασίας του μαρμάρου».

Σε ποιούς απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν?

Σε όλους. Εταιρίες μαρμάρου, αρχιτέκτονες για προδιαγραφή υλικών, κατασκευαστές, ιδιώτες. Εφόσον το μάρμαρο είναι φυσικό υλικό, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, φέρει μοναδικά μοτίβα και εφαρμόζεται σε κάθε είδος κτιρίου, μένοντας αθάνατο.

Που βασίζεται η επιτυχία της ιδέας της επιχείρησης?

Για πρώτη φορά εφαρμόστηκε η Moiré Technique υπό τις αρχές της Gestalt Principles σε μάρμαρα με στόχο να τα κινήσουμε (Breath Life into our Marbles) σύμφωνα με την φαινομενολογία.

Λίγα λόγια για εσάς…

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1981. Το 2004, ο Ιωάννης Αντωνιάδης ανέλαβε τα ηνία ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος. Χαράζοντας στρατηγική εξωστρέφεια με μια πιο «φρέσκια ματιά», κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο όμιλο εταιριών μαρμάρου στην Ελλάδα και έναν από τους κορυφαίους διεθνώς, δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο πελατών, αντιπροσώπων και θυγατρικών.

Που μπορεί κανείς να σας βρεί?

stonegroup.gr

Σχετικό Άρθρο:  Διαγωνισμός πράσινων επιχειρηματικών ιδεών - Υπέβαλλε το δικό σου business plan

Youtube

Stone Group International: Eπεξεργασία και εμπορία μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων στην Ελλάδα

Related Posts