Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

HealthyClub, πως μια startup από τη Θεσσαλία διακρίθηκε σε όλη την Ευρώπη!

Το HealthyClub είναι ένας έξυπνος βοηθός υγείας και ευεξίας και απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει την υγεία του. Εισάγοντας κάποιες πληροφορίες ο χρήστης, μπορεί να λαμβάνει εξατομικευμένα πλάνα γευμάτων κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με τους στόχους του. Επίσης, αναπτύσσουμε ένα σύστημα αξιολόγησης της ποιότητας ζωής του ατόμου, ώστε να μπορέσουμε να προτείνουμε συμπεριφορικές αλλαγές που τον εμποδίζουν να βελτιώσει τη ζωή του.

 

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να συνδεθεί στην ιστοσελίδα του HealthyClub.gr, να εισάγει κάποια στοιχεία και προτιμήσεις και έπειτα η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα εβδομαδιαίο πλάνο.

Όπως μας είπε ο ιδρυτής της πλατφόρμας Αλέξανδρος Ίτσιος, το Healthyclub ξεκίνησε το 2016, μέσα από το IDEA in Health, ενός διαγωνισμού που διοργάνωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ίδιο έτος διακρίθηκαν στη 13η ομάδα πανευρωπαϊκά (από 540 ομάδες), στο Startup Bootcamp Digital Health Berlin 2016, ενώ φέτος (2017) διακρίθηκαν στο eHealthHub στις 10 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης γύρω από την ψηφιακή υγεία και πρόληψη.

HealthyClub, πως μια startup από τη Θεσσαλία διακρίθηκε σε όλη την Ευρώπη!

Related Posts