Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

5 μυστικά μιας επιτυχημένης επένδυσης

Έχεις μία νέα ιδέα που θες να προσφέρεις στην αγορά; Θες να αποφύγεις τα περιττά ρίσκα; Ψάχνεις τον τρόπο να κάνεις τη νέα σου επέκταση πάνω σε γερά οικονομικά θεμέλια;

Η υπηρεσία Entre Finance είναι εδώ για να σου δείξει τα 5 βασικά στοιχεία μίας επιτυχημένης επένδυσης!

1. Υπολόγισε το αρχικό σου κεφάλαιο

Ο μύθος του «τέλειου» αρχικού κεφαλαίου έχει διαψευστεί εδώ και καιρό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να ξέρεις ακριβώς το κεφάλαιο το οποίο χρειάζεσαι. Μόλις έχεις θεμελιώσει τις βάσεις για τη νέα σου επιχείρηση, υπολόγισε το ποσό που θα χρειαστείς ώστε να μπορείς να διαθέσεις το καλύτερο δυνατό προϊόν ή υπηρεσία στους μελλοντικούς σου πελάτες.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Entre Finance, μπορείς να υπολογίσεις το κόστος παραγωγής και συντήρησης του είδους σου, να συγκρίνεις τα έξοδά σου σε σχέση με τα προβλεπόμενα έσοδά σου και να βρεις το κεφάλαιο που χρειάζεσαι ώστε να πετύχεις ακόμη περισσότερα.

2. Βρες την ιδανική μέθοδο χρηματοδότησης

Αν δεν έχεις ήδη το απαραίτητο κεφάλαιο στη διάθεσή σου, μην απελπίζεσαι. Πολλές νέες επιχειρήσεις μπορούν να αποφύγουν τον δανεισμό και να αναζητήσουν εναλλακτικές μεθόδους χρηματοδότησης. Αναζήτησε κεφάλαια επιχειρηματικής συμμετοχής από εταιρείες που ενδιαφέρονται να στηρίξουν την ιδέα σου, επιδίωξε συνεργασία με μικρότερες επιχειρήσεις  για ενδιάμεση χρηματοδότηση ή επιδίωξε crowd-funding εναλλακτικές, όπως το Kickstarter.

Σχετικό Άρθρο:  5 εύκολες λύσεις για επιχειρηματικούς συμβούλους

Με τη βοήθεια της υπηρεσίας Entre Finance, μπορείς να υπολογίσεις κάθε προσέγγιση, να δημιουργήσεις αναλυτικές προβλέψεις και να τις χρησιμοποιήσεις για να βρεις τη μάθοδο χρηματοδότησης που θα ταιριάζει στο χαρακτήρα της επιχείρησής σου.

3. Ρίσκο, αλλά με μέτρο

Κάθε νέος επιχειρηματίας θέλει να κάνει αίσθηση στην αγορά το συντομότερο. Σαν αποτέλεσμα, πολλοί στρέφονται σε επεκτάσεις ή παίρνουν ρίσκα τα οποία δεν έχουν πάντα εγγυημένες αποδόσεις. Πώς μπορείς να υπολογίσεις τους χρημάτο-οικονομικούς κινδύνους; Μπορεί η επιχείρησή σου να διαχειριστεί μία νέα επέκταση;

Η πλατφόρμα Entre Finance διαθέτει έξυπνες εφαρμογές που σου παρέχουν ολοκληρωμένο, δυναμικό σχολιασμό, βασισμένο στις πληροφορίες που εισάγεις στις ειδικές φόρμες συμπλήρωσης και τα ερωτηματολόγιά τους. Έτσι, ο προσωπικό σου ηλεκτρονικός σύμβουλος μπορεί να σε προειδοποιήσει για τους κινδύνους της νέας σου επιχειρησιακής κίνησης, χωρίς να χρησιμοποιεί περίπλοκους οικονομικούς όρους.

4. Γνώθι σ’ επιχειρείν

Ξέρεις ποια είναι η ακριβής αξία της επιχείρησής σου; Πόσα μπορεί να αποφέρει στους επενδυτές της; Έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει νέους, μεγαλύτερους μετόχους στο μέλλον; Ποια είναι τα δυνατότερα σημεία της επιχείρησής σου και ποιοι τομέις χρειάζονται βελτίωση;

Σχετικό Άρθρο:  Δωρεάν οδηγός για να γίνετε επιτυχημένοι επιχειρηματίες!

Βρες τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα χωρίς να καταφεύγεις σε χρονοβόρες αναλύσεις, με την υπηρεσία Entre Finance! Εξέτασε κάθε προοπτική της επιχείρησής σου και βελτίωσε την προσέγγισή σου κάθε στιγμή, χρησιμοποιώντας τη δυναμική ροή πληροφοριών της πλατφόρμας.

5. Σχεδίασε το μέλλον

Κανένας επιτυχημένος επαγγελματίας δε σχεδιάζει αποκλειστικά για το σήμερα. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις κάνουν εκτενή επενδυτικά σχέδια, που αφορούν σε μελλοντικές κινήσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια, βασισμένες στις συμβουλές ενός στρατού από βετεράνους επενδυτικούς συμβούλους. Άραγε μπορείς να αποκτήσεις την ίδια ευελιξία και για τη δική σου επιχείρηση, χωρίς περιττό κόστος;

Με τη βοήθεια της υπηρεσίας Entre Finance, μπορείς: θέσε τους στόχους σου και υπολόγισε τα έξοδά σου. Όρισε της χρηματικές ροές στην επιχείρησή σου και δημιούργησε αναλυτικά επενδυτικά σχέδια σε εύρος έως και 5 ετών από σήμερα, εύκολα και απλά!

 

5 μυστικά μιας επιτυχημένης επένδυσης

Related Posts