Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Δωρεάν Online Σεμινάριο για το Ίντερνετ της Ενέργειας (ΙοΕ-EQ)

Αν είστε επιχειρηματίας, ερευνητής ή ένας οργανισμός που εργάζεται στον τομέα της ενέργειας, δεν γίνεται να χάσετε το επόμενο δωρεάν webinar του έργου Internet of Energy.

“Η μετάβαση στην ψηφιακή ενέργεια: Πώς οι Εικονικές Εγκαταστάσεις Ενέργειας επιτρέπουν την ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας”

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 στις 15.30  από τον Mr. Tobias Weghorn, Διευθυντή Διεθνούς Ανάπτυξης στην NEXT Kraftwerke.

Πληροφορίες για το Webinar:

Η τεχνολογική πρόοδος έχει οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες για βελτίωση των επιχειρήσεων. Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, το Ίντερνετ της Ενέργειας, τα κυβερνο-φυσικά συστήματα, τα big data και το Machine Learning είναι νέες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία 4.0 και δίνουν τη δυνατότητα στις εταιρείες να έχουν καλύτερη διαχείριση των πόρων και ευελιξία για να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές συνθήκες.

Η δουλειά του κ. Tobias στην ψηφιοποίηση του ενεργειακού τομέα τον έκανε εμπειρογνώμονα στην παγκόσμια επιχειρηματική δραστηριότητα του Εικονικού Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού (Virtual Power Plant). Στο ρόλο του ως Διευθυντή Διεθνούς Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στο Next Kraftwerke βοηθά τους συνεργάτες της Next Kraftwerke να αναπτύξουν τις δικές τους περιπτώσεις χρήσης VPP και τις επιχειρήσεις τους. Στο παρελθόν, εργάστηκε σε έναν Γερμανικό Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς, καθώς και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σε αυτό το webinar, “Η μετάβαση στην ψηφιακή ενέργεια: Πώς οι Εικονικές Εγκαταστάσεις Ενέργειας επιτρέπουν την ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας”, ο Tobias θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης και προκλήσεων της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ευρωπαϊκού Εικονικού Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού. Θα αναφέρουμε γιατί η παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας αποτελεί πρόκληση για τους φορείς εκμετάλλευσης του δικτύου, πώς οι Εικονικές Εγκαταστάσεις Ενέργειας καθιστούν ευέλικτη την αιολική ενέργεια αλλά και πώς μια μονάδα βιοαερίου μπορεί να κερδίσει περισσότερα με την παραγωγή λιγότερων.

Special Info:

Για να συμμετάσχετε, πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης:

• Το webinar θα διεξαχθεί εδώ: https://zoom.us/j/2998604721

• Διάρκεια Webinar: 30 λεπτά

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής

• Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω τηλεφώνου:

Από:  DE/EU: +493030806188,,2998604721#

Από: US: +19294362866,,2998604721#

• Κατά τη διάρκεια του webinar μπορείτε να θέτετε τις ερωτήσεις σας μέσω του συστήματος συνομιλίας που έχει αναπτυχθεί στην πλατφόρμα.

Σας περιμένουμε!

Δωρεάν Online Σεμινάριο για το Ίντερνετ της Ενέργειας (ΙοΕ-EQ)

Related Posts