Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Χαρτί & Μελάνι: Γραφική ύλη, φωτοτυπίες, βιβλιοδεσίες!

Γραφική ύλη, φωτοτυπίες, αποστολή και λήψη fax, ανανέωση καρτών ανεργίας, έκδοση βεβαιώσεων όλων των ταμείων , βιβλιοδεσίες, δακτυλογραφήσεις.

Σε ποιούς απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν?

Η επιχείρηση απευθύνεται κυρίως σε μαθητές -φοιτητές , φροντιστήρια , σε ότι αφορά την εκτύπωση και την παροχή γραφικής ύλης και γενικότερα σε επαγγελματίες που έχουν μεγάλο όγκο σημειώσεων λόγω το χαμηλού κόστους εκτύπωσης που προσφέρουμε και των ειδικών τιμών σε ότι αφορά τη γραφική ύλη , αλλά και σε κάθε πολίτη που θέλει να εξυπηρετηθεί άμεσα και γρήγορα για τις συναλλαγές του με διάφορους φορείς .

Που βασίζεται η επιτυχία της ιδέας της επιχείρησης?

Η γρήγορη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές , λόγω της χρήσης όλων των μέσων της τεχνολογίας (π.χ αποστολή με e-mail, fax, Facebook, σημειώσεων ή και παραγγελιών με αποτέλεσμα την άμεση εκτύπωση στο χρόνο που αυτή ζητείται , τον περιορισμό του χρόνου αναμονής και την αμεσότητα στην παράδοση ). Το κατάστημα λειτουργεί και Τρίτη και Πέμπτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ή σε έκτακτες περιπτώσεις ανάλογα με το φόρτο εργασίας παρατείνει το ωράριο λειτουργίας του αν χρειαστεί .

Σχετικό Άρθρο:  Το δίδαγμα της επιτυχίας

Λίγα λόγια για εσάς…

Ονομάζομαι Τσαούσογλου Χρύσα, γεννήθηκα το 1971 στη Καρδίτσα. Αποφοίτησα το 1995 από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Α.Β.Σ.Θ). Από το 1996 έως και το 2010 εργάστηκα ως βοηθός λογιστή σε μεγάλες επιχειρήσεις της Λάρισας (ALBIO DATA AE , STAFF AE, ANIMUS AE, ). Από τον Αύγουστο του 2013 άνοιξα την δική μου επιχείρηση με διακριτικό τίτλο ΄΄ΧΑΡΤΙ & ΜΕΛΑΝΙ΄΄ ΄, σε μια προσπάθεια να παρέχω αρχικά υπηρεσίες αναπαραγωγής φωτοαντιγράφων αλλά και γραφικής ύλης και στην πορεία να λειτουργήσει ως ιδιωτικό ΚΕΠ. Είναι μια διαδικασία που νομίζω μέχρι στιγμής βρίσκει ανταπόκριση και ελπίζω να επεκταθεί και σε άλλους τομείς όπως φορολογικές δηλώσεις , ασφάλειες ,μεταβιβάσεις .

Που μπορεί κανείς να σας βρεί?

Website: www.xartika.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Χαρτί-Μελάνι-613668575368043

Χαρτί & Μελάνι: Γραφική ύλη, φωτοτυπίες, βιβλιοδεσίες!

Related Posts