Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Το ΙΝΑΝΕΠ δημιούργησε άλλη μια καινοτόμο υπηρεσία ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας δημιούργησε μια καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα που θα αποτελέσει το πλέον χρηστικό εργαλείο αξιολόγησης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης.

Μέσω της υπηρεσίας Entre Learning γίνεται εξατομικευμένη αξιολόγηση των δεξιοτήτων και των γνώσεων του κάθε εργαζόμενου ξεχωριστά, με βάση την προσωπική του πορεία και το αντικείμενο της εργασίας του. Μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης δημιουργείται μια αναλυτική βάση δεδομένων, ώστε να εντοπιστούν από το σύστημα τα σημεία που ο επαγγελματίας πρέπει να αναπτύξει και να ενισχύσει.

elearning

Η νέα αυτή υπηρεσία, που προσφέρει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τον εργαζόμενο να καταγράψει και να εντοπίσει συνολικά τις δεξιότητες και τις ελλείψεις του, να αξιολογηθεί και να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτές.

Το Entre Learning λειτουργεί σαν ένας «προσωπικός σύμβουλος», αλλά είναι και μια ταχύτατη, στοχευμένη και αποτελεσματική διαδικασία εκπαίδευσης.  Δεδομένου ότι ο εργαζόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα ανά πάσα στιγμή και από το χώρο εργασίας του, το πρόγραμμα εξ – αποστάσεως εκπαίδευσης Entre Learning καθίσταται ένα πολύτιμο και χρηστικό εργαλείο για την άμεση επίλυση των προκλήσεων που παρουσιάζονται στον επαγγελματία σε καθημερινή βάση.

Σχετικό Άρθρο:  Εβδομάδα εκπαίδευσης & ενημέρωσης για τις νέες ανάγκες δεξιοτήτων διαχείρισης καριέρας

Σε μια εποχή που ο ελεύθερος χρόνος για εκπαίδευση είναι ελάχιστος, οι εξελίξεις σε όλα τα επαγγέλματα ραγδαίες και οι απαιτήσεις τεράστιες, το Entre Learning καθίσταται απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχείρηση που στοχεύει στην μέγιστη παραγωγικότητα και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Μια εταιρία με το βλέμμα στο μέλλον, που δίνει αξία στην ανάπτυξη των εργαζομένων της, οφείλει να εκπαιδεύει το ανθρώπινο δυναμικό της και να εκσυγχρονίζει της μεθόδους και της επιμέρους λειτουργίες της, ειδικά αλλά και συνολικά.

Η διαδικασία καταγραφής δεδομένων και αξιοποίησης αυτών είναι συνήθως χρονοβόρα και αναποτελεσματική , χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση και στόχο για την εταιρία.

Το Entre Learning δίνει στην επιχείρηση σαφή παραγωγικό στόχο μέσα από την ορθή αξιοποίηση και ενίσχυση των δεξιοτήτων του προσωπικού της.

Με δύο απλά και γρήγορα βήματα, μέσω της προηγμένης υπηρεσίας που προσφέρει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στις εταιρίες, δημιουργείται μια αναλυτική βάση δεδομένων αξιολόγησης προσωπικού και η άμεση εκπαίδευσή του.

Η προσωπική πρόοδος των μελών που ανήκουν σε μια επιχείρηση συνιστά και εξασφαλίζει την συνολική πρόοδο και ανάπτυξη της ίδιας συνολικά.

Σχετικό Άρθρο:  Entre Learning: Σχεδίασε το eLearning της επιχείρησής σου και εκπαίδευσε το προσωπικό σου!

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Entre Learning στο χρόνο και στο χώρο, και η εξατομικευμένη προσέγγιση των αναγκών του κάθε εργαζομένου, την καθιστά το αποτελεσματικότερο εργαλείο εκπαίδευσης και ανάπτυξης που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα για τις επιχειρήσεις. 

Το ΙΝΑΝΕΠ δημιούργησε άλλη μια καινοτόμο υπηρεσία ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις

Related Posts