Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Ενημερωτική εκδήλωση: Πως μπορώ να ξεκινήσω την δική μου κοινωνική επιχείρηση;

Θες να μάθεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις την δική σου κοινωνική επιχείρηση; Θες να μάθεις πως να σχεδιάζεις ένα επιχειρηματικό πλάνο που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας κοινωνικής επιχείρησης; Θες να δημιουργήσεις την μοναδική σου πορεία, η οποία ξεκινάει με την καινοτόμα ιδέα σου και ολοκληρώνεται με το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση σε πιθανούς κινδύνους (οικονομικούς, νομικούς κτλ.) που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η κοινωνική σου επιχείρηση; Τότε αυτή η εκπαιδευτική εκδήλωση είναι για σένα!

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η κοινωνική επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο καθώς και μια πολύ καλή εναλλακτική για άτομα που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Η παγκοσμιοποίηση, οι δημογραφικές αλλαγές, η τεχνολογική πρόοδος, καθώς και η οικονομική κρίση έχουν δημιουργήσει μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις στην σημερινή κοινωνία, και είναι μόνο λίγες αλλά άκρως σημαντικές αιτίες οι οποίες καθιστούν δύσκολο για τους νέους να βρουν εργασία. Η κοινωνική επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της απασχολησιμότητας των νέων στην χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με στόχο να ενημερώσει νέους αλλά και γενικά άτομα που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν την δική τους κοινωνική επιχείρηση.

Σχετικό Άρθρο:  Στηρίζοντας τη κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη καινοτομία στην Ευρώπη

Μέρος διεξαγωγής: Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, Ηρώων Πολυτεχνείου 169, 4ος όροφος, Λάρισα

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στις 19:00

Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι περίπου 2 ώρες και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Στο τέλος του εργαστηρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής το οποίο μπορούν να συμπεριλάβουν στο βιογραφικό τους σημείωμα.

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα έως και 15 Ιουνίου 2018: https://bit.ly/2IZN24T

Ενημερωτική εκδήλωση: Πως μπορώ να ξεκινήσω την δική μου κοινωνική επιχείρηση;

Related Posts