Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

POS4work: Patras first Coworking Space

To POS4work αποτελεί τον πρώτο συν-εργατικό χώρο της Πάτρας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραφείου, γρήγορο internet και διοργανώνουμε πολλά εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά workshops.

Σε ποιούς απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν?

Απευθυνόμαστε σε κάθε επαγγελματία και startup εταιρία που είτε χρειάζεται ένα δημιουργικό χώρο για να δουλέψει. Οι πελάτες μας αναπτύσσουν πολύ πιο γρήγορα το επαγγελματικό τους δίκτυο και δέχονται υποστήριξη σε τεχνικά, νομικά και λογιστικά θέματα.

Που βασίζεται η επιτυχία της ιδέας της επιχείρησης?

Αν και υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες τέτοιοι χώροι σε όλο τον κόσμο, το POS4work είναι το πρώτο coworking space στην Πάτρα. To coworking αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα παγκόσμιο trend καθώς αποτελεί ένα επιτυχημένο μοντέλο εργασιακού χώρου.

Λίγα λόγια για εσάς…

Ονομάζομαι Νάσος Κοσκινάς και έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός & τεχνολογίας υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “ενέργεια και περιβάλλον” του τμήματος Φυσικής και τώρα συνεχίζω με PhD στο ίδιο τμήμα ενώ παράλληλα είμαι και προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος πολιτικών μηχανικών Τ.Ε. Επαγγελματικά διατηρώ τεχνική – μελετητική και κατασκευαστική εταιρία με συνεργάτες μηχανικούς.

Που μπορεί κανείς να σας βρεί?

Website: www.pos4work.gr
Facebook: pos4work
Instagram: pos_coworking_space

POS4work: Patras first Coworking Space

Related Posts