by Institute of Entrepreneurship Development iED

Τεχνικές Τυροκομίας

Τοποθεσία: Αρνταχάν (Τουρκία)
20 - 24 Ιουνίου 2019

Πληροφορίες

Έχεις σπουδάσει τυροκομία και σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο στο εξωτερικό? Επιθυμείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε τεχνικές τυροκομίας που υπάρχουν σε άλλες χώρες? Σε ενδιαφέρει γενικότερα να ασχοληθείς με τον χώρο της τυροκομίας και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις? Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι για εσένα!

Στα πλαίσια του έργου “Ifcheese – Innovative Focus on Natural Mountain HerbalFlavored Cheese by Protecting Traditional Production Methods”, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την τυροκομία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της τυροκομίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ardahan της Τουρκίας στις 20 με 24 Ιουνίου. Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο του Ardahan, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν 2 άτομα από Ελλάδα.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης θα είναι:

  • Η παρακολούθηση της λεπτομερής διαδικασία παραγωγής διάφορων τυριών
  • Η παρακολούθηση της παραγωγής τυριών και ο συνδυασμός τους με διάφορα αρωματικά ή μπαχαρικά (όπως η ρίγανη, το πιπέρι κλπ.)
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οικογενειακές επιχειρήσεις και η ανταλλαγή πρακτικών παραγωγής
  • Γευσιγνωσία παραδοσιακών τυριών και προϊόντων

Συνολικά 10 άτομα θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση από Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Ουγγαρία και την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σύνολο των εξόδων, κόστος αεροπορικών εισιτήριων και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το Πανεπιστήμιο του Ardahan.

Το προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα που σπουδάζουν ή έχουν γνώσεις τυροκομίας
  • Άτομα που έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις ή εργάζονται σε εργοστάσια τυροκομίας
  • Άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν στο μέλλον με την τυροκομία
  • Άτομα ηλικίας 20 έως 35 ετών.
  • Άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα (γραπτός και προφορικός λόγος).
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν.

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Μπαχούση Τζούλια στο τηλέφωνο 2410 626943 και ώρες 09:00 – 17:00.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

20 - 24 Ιουνίου 2019
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην εκδήλωση "Τεχνικές Τυροκομίας" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες εκδηλώσεις

(RE)BUILD Εκδήλωση: Ενισχύοντας τις Επαγγελματικές Προοπτικές Ευάλωτων Πληθυσμών

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στην (RE)BUILD εκδήλωση, με τίτλο “Πιλοτική Εφαρμογή του Εκπαιδευτικού Υλικού Διαχείρισης Καριέρας”. Πρόκειται για μια online ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση μέρους του πρώτου παραδοτέου, την Τετάρτη 14 Ιουλίου, 2021, και η διάρκεια θα είναι από τις 12:00 έως τις 14:00. Το πιλοτικό πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου […]

Δωρεάν Online Εκδήλωση: Ενδυνάμωση των Γυναικών από Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στη δωρεάν εκδήλωση «Ενδυνάμωση των Γυναικών από Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες». Η διαδικτυακή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 και θα διαρκέσει από τις 15:00 έως τις 16:00. Η διοργάνωση γίνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «WIDTH: Women in Diaspora communities as champions of learning to live Together». […]

Πρόσκληση στην Δεύτερη GrowINg Ομάδα Εργασίας

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στην δεύτερη GrowINg ομάδα εργασίας. Πρόκειται για την δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου, 2021, και ώρα 17:00, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «GrowINg: SME’s Growth and Innovation through Learning at the Workplace». Παρουσίαση του GrowINg Πρόκειται για ένα Erasmus+ έργο, που στοχεύει στην προώθηση της […]