by Institute of Entrepreneurship Development iED

Τεχνικές Τυροκομίας

Τοποθεσία: Αρνταχάν (Τουρκία)
20 - 24 Ιουνίου 2019

Πληροφορίες

Έχεις σπουδάσει τυροκομία και σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο στο εξωτερικό? Επιθυμείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε τεχνικές τυροκομίας που υπάρχουν σε άλλες χώρες? Σε ενδιαφέρει γενικότερα να ασχοληθείς με τον χώρο της τυροκομίας και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις? Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι για εσένα!

Στα πλαίσια του έργου “Ifcheese – Innovative Focus on Natural Mountain HerbalFlavored Cheese by Protecting Traditional Production Methods”, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την τυροκομία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της τυροκομίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ardahan της Τουρκίας στις 20 με 24 Ιουνίου. Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο του Ardahan, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν 2 άτομα από Ελλάδα.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης θα είναι:

  • Η παρακολούθηση της λεπτομερής διαδικασία παραγωγής διάφορων τυριών
  • Η παρακολούθηση της παραγωγής τυριών και ο συνδυασμός τους με διάφορα αρωματικά ή μπαχαρικά (όπως η ρίγανη, το πιπέρι κλπ.)
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οικογενειακές επιχειρήσεις και η ανταλλαγή πρακτικών παραγωγής
  • Γευσιγνωσία παραδοσιακών τυριών και προϊόντων

Συνολικά 10 άτομα θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση από Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Ουγγαρία και την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σύνολο των εξόδων, κόστος αεροπορικών εισιτήριων και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το Πανεπιστήμιο του Ardahan.

Το προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα που σπουδάζουν ή έχουν γνώσεις τυροκομίας
  • Άτομα που έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις ή εργάζονται σε εργοστάσια τυροκομίας
  • Άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν στο μέλλον με την τυροκομία
  • Άτομα ηλικίας 20 έως 35 ετών.
  • Άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα (γραπτός και προφορικός λόγος).
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν.

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Μπαχούση Τζούλια στο τηλέφωνο 2410 626943 και ώρες 09:00 – 17:00.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

20 - 24 Ιουνίου 2019
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην εκδήλωση "Τεχνικές Τυροκομίας" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες εκδηλώσεις

Ανοιχτό Κάλεσμα σε Νέους Καλλιτέχνες για Δωρεάν Online Εκπαίδευση

Είστε νέοι καλλιτέχνες από 18 έως 30 ετών και επιθυμείτε να αναπτύξετε δεξιότητες αυτοαπασχόλησης; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED) σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο δωρεάν online κάλεσμα σε νέους καλλιτέχνες, που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2023. Η δωρεάν εκπαίδευση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου “Building Talent“. Το έργο προσφέρει μια […]

Ανοιχτό Κάλεσμα για Δωρεάν Εκπαιδευτική Δραστηριότητα στο Düzce της Τουρκίας

Είστε νέοι από 18 έως 30 ετών και σας ενδιαφέρουν θεματικές όπως η μετανάστευση και η λογοτεχνία; Διαθέτετε ηγετικές ικανότητες; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας iED σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη δωρεάν εκπαιδευτική δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στο Düzce της Τουρκίας, από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου 2023. Το εκπαιδευτικό ταξίδι θα διεξαχθεί στο […]

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Ταξίδι για την Υγεία και την Ασφάλεια σε Πράσινα Εργασιακά Περιβάλλοντα

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο νέο δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης από την Δευτέρα 19 έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Το εκπαιδευτικό ταξίδι διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SAFESENSE+: Occupational Health and Safety in Green Work Environments with a […]