by Institute of Entrepreneurship Development iED

Τεχνικές Τυροκομίας

Τοποθεσία: Αρνταχάν (Τουρκία)
20 - 24 Ιουνίου 2019

Πληροφορίες

Έχεις σπουδάσει τυροκομία και σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο στο εξωτερικό? Επιθυμείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε τεχνικές τυροκομίας που υπάρχουν σε άλλες χώρες? Σε ενδιαφέρει γενικότερα να ασχοληθείς με τον χώρο της τυροκομίας και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις? Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι για εσένα!

Στα πλαίσια του έργου “Ifcheese – Innovative Focus on Natural Mountain HerbalFlavored Cheese by Protecting Traditional Production Methods”, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την τυροκομία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της τυροκομίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ardahan της Τουρκίας στις 20 με 24 Ιουνίου. Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο του Ardahan, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν 2 άτομα από Ελλάδα.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης θα είναι:

  • Η παρακολούθηση της λεπτομερής διαδικασία παραγωγής διάφορων τυριών
  • Η παρακολούθηση της παραγωγής τυριών και ο συνδυασμός τους με διάφορα αρωματικά ή μπαχαρικά (όπως η ρίγανη, το πιπέρι κλπ.)
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οικογενειακές επιχειρήσεις και η ανταλλαγή πρακτικών παραγωγής
  • Γευσιγνωσία παραδοσιακών τυριών και προϊόντων

Συνολικά 10 άτομα θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση από Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Ουγγαρία και την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σύνολο των εξόδων, κόστος αεροπορικών εισιτήριων και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το Πανεπιστήμιο του Ardahan.

Το προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα που σπουδάζουν ή έχουν γνώσεις τυροκομίας
  • Άτομα που έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις ή εργάζονται σε εργοστάσια τυροκομίας
  • Άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν στο μέλλον με την τυροκομία
  • Άτομα ηλικίας 20 έως 35 ετών.
  • Άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα (γραπτός και προφορικός λόγος).
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν.

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Μπαχούση Τζούλια στο τηλέφωνο 2410 626943 και ώρες 09:00 – 17:00.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

20 - 24 Ιουνίου 2019
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην εκδήλωση "Τεχνικές Τυροκομίας" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες εκδηλώσεις

Ανοιχτό Κάλεσμα σε Νέους για το Δωρεάν GREENERS Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Ισπανία

Είστε νέοι και σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε τις δικές σας πράσινες πρωτοβουλίες; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ισπανία, το οποίο περιλαμβάνει διά ζώσης εκπαίδευση στην πόλη Almuñécar, από τις 5 έως και τις 11 Φεβρουαρίου 2023. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού […]

Online Διαδραστική Εκδήλωση: Η Επιρροή της Πανδημίας στα Δικαιώματα & τη Θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία Σήμερα

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στην online διαδραστική εκδήλωση για την επιρροή της πανδημίας στα δικαιώματα και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία σήμερα, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, από τις 15:00 έως τις 16:30 μ.μ.  Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου HEARD και στόχο έχει να συλλέξει τις […]

Ανοιχτό Κάλεσμα στο GreenVETnet Δωρεάν Εκπαιδευτικό Ταξίδι στη Σουηδία 

Σας ενδιαφέρει ο τομέας της βιώσιμης ανάπτυξης και οι πράσινες μεταφορές; Δηλώστε συμμετοχή στο δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι με θέμα «Μεταφορές & Logistics στην Εποχή της Βιώσιμης Ανάπτυξης», στην πόλη Uddevalla της Σουηδίας από τις 16 έως 20 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “GreenVETnet: New European Network for the Green Skills in Vocational Education and […]