by Institute of Entrepreneurship Development iED

Τεχνικές Τυροκομίας

Τοποθεσία: Αρνταχάν (Τουρκία)
20 - 24 Ιουνίου 2019

Πληροφορίες

Έχεις σπουδάσει τυροκομία και σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο στο εξωτερικό? Επιθυμείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε τεχνικές τυροκομίας που υπάρχουν σε άλλες χώρες? Σε ενδιαφέρει γενικότερα να ασχοληθείς με τον χώρο της τυροκομίας και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις? Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι για εσένα!

Στα πλαίσια του έργου “Ifcheese – Innovative Focus on Natural Mountain HerbalFlavored Cheese by Protecting Traditional Production Methods”, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την τυροκομία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της τυροκομίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ardahan της Τουρκίας στις 20 με 24 Ιουνίου. Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο του Ardahan, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν 2 άτομα από Ελλάδα.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης θα είναι:

  • Η παρακολούθηση της λεπτομερής διαδικασία παραγωγής διάφορων τυριών
  • Η παρακολούθηση της παραγωγής τυριών και ο συνδυασμός τους με διάφορα αρωματικά ή μπαχαρικά (όπως η ρίγανη, το πιπέρι κλπ.)
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οικογενειακές επιχειρήσεις και η ανταλλαγή πρακτικών παραγωγής
  • Γευσιγνωσία παραδοσιακών τυριών και προϊόντων

Συνολικά 10 άτομα θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση από Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Ουγγαρία και την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σύνολο των εξόδων, κόστος αεροπορικών εισιτήριων και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το Πανεπιστήμιο του Ardahan.

Το προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα που σπουδάζουν ή έχουν γνώσεις τυροκομίας
  • Άτομα που έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις ή εργάζονται σε εργοστάσια τυροκομίας
  • Άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν στο μέλλον με την τυροκομία
  • Άτομα ηλικίας 20 έως 35 ετών.
  • Άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα (γραπτός και προφορικός λόγος).
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν.

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Μπαχούση Τζούλια στο τηλέφωνο 2410 626943 και ώρες 09:00 – 17:00.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

20 - 24 Ιουνίου 2019
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην εκδήλωση "Τεχνικές Τυροκομίας" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες εκδηλώσεις

Online Δωρεάν IRENE Event: Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών από Ενήλικες με Μαθησιακές Δυσκολίες

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την δωρεάν online εκδήλωση για την εκμάθηση ξένων γλωσσών από ενήλικες. Πρόκειται για ένα event που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED), στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «IRENE : Increase the empoweRment of adults and migrants with spEcific learNing disordErs», την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, από τις 15:00 […]

Online Δωρεάν Εκδήλωση για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα των Νέων

Λάβετε μέρος στη δωρεάν online εκδήλωση για την αγροτική επιχειρηματικότητα των νέων, που διοργανώνει το Ινστιτιούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2021, μεταξύ 14:00 έως 15:30. Πρόκειται για μια διοργάνωση στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «Eye in Rural – The enhancement of Youth Entrepreneurship in Rural». Eye in Rural: Με […]

2ο Workshop Ανταλλαγής Γνώσης INFORMER: Κοινωνική Ένταξη των Γυναικών Μεταναστών & Προσφύγων

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στο 2ο workshop ανταλλαγής γνώσης, με θέμα την κοινωνική ένταξη των γυναικών μεταναστών και προσφύγων. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, από τις 13:30 έως τις 15:00, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «INFORMER: IntegratioN 4 feMalE migRants». Γνωριμία με το INFORMER Η παρούσα Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία είναι σχεδιασμένη […]