by Institute of Entrepreneurship Development iED

Τεχνικές Τυροκομίας

Τοποθεσία: Αρνταχάν (Τουρκία)
20 - 24 Ιουνίου 2019

Πληροφορίες

Έχεις σπουδάσει τυροκομία και σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο στο εξωτερικό? Επιθυμείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε τεχνικές τυροκομίας που υπάρχουν σε άλλες χώρες? Σε ενδιαφέρει γενικότερα να ασχοληθείς με τον χώρο της τυροκομίας και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις? Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι για εσένα!

Στα πλαίσια του έργου “Ifcheese – Innovative Focus on Natural Mountain HerbalFlavored Cheese by Protecting Traditional Production Methods”, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την τυροκομία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της τυροκομίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ardahan της Τουρκίας στις 20 με 24 Ιουνίου. Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο του Ardahan, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν 2 άτομα από Ελλάδα.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης θα είναι:

  • Η παρακολούθηση της λεπτομερής διαδικασία παραγωγής διάφορων τυριών
  • Η παρακολούθηση της παραγωγής τυριών και ο συνδυασμός τους με διάφορα αρωματικά ή μπαχαρικά (όπως η ρίγανη, το πιπέρι κλπ.)
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οικογενειακές επιχειρήσεις και η ανταλλαγή πρακτικών παραγωγής
  • Γευσιγνωσία παραδοσιακών τυριών και προϊόντων

Συνολικά 10 άτομα θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση από Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Ουγγαρία και την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σύνολο των εξόδων, κόστος αεροπορικών εισιτήριων και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το Πανεπιστήμιο του Ardahan.

Το προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα που σπουδάζουν ή έχουν γνώσεις τυροκομίας
  • Άτομα που έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις ή εργάζονται σε εργοστάσια τυροκομίας
  • Άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν στο μέλλον με την τυροκομία
  • Άτομα ηλικίας 20 έως 35 ετών.
  • Άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα (γραπτός και προφορικός λόγος).
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν.

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Μπαχούση Τζούλια στο τηλέφωνο 2410 626943 και ώρες 09:00 – 17:00.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

20 - 24 Ιουνίου 2019
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην Ανοιχτή Πρόσκληση "Τεχνικές Τυροκομίας" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες Ανοιχτές Προσκλήσεις

Ένταξη Νέων στην Αγορά Εργασίας της Ευρύτερης Περιοχής της Λάρισας μέσω Καινοτόμου Εκπαίδευσης, Καθοδήγησης και Επαγγελματικής Εμπειρίας

Κατοικείς στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, είσαι μεταξύ 16 και 29 ετών, εκτός εκπαίδευσης και εργασίας, και δεν ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα σου; Το Youth Pioneer είναι εδώ για εσένα.  Μέσα από εκπαίδευση, καθοδήγηση και πρακτική σε επιχειρήσεις της περιοχής σε υποστηρίζουμε να αναπτύξεις τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη σημερινή αγορά […]

SONDER: Ανοιχτή Πρόσκληση για Καλλιτέχνες

Η ανοιχτή πρόσκληση του Project SONDER, σου δίνει την ευκαιρία να μοιραστείς τις σκέψεις και τις εμπειρίες σου μέσα από τη μοναδική καλλιτεχνική σου φωνή και να είσαι ένας από τους 10 κοινωνικά ενεργούς καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη που θα συμμετάσχουν σε ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο, πενθήμερο διεθνές πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας στην Λάρισα (τον Μάιο […]

Κυπριακές Επιχειρήσεις: Η Νέα Πύλη Συνεργασίας με Νέους Καινοτόμους

Η κυπριακή επιχειρηματική σκηνή βρίσκεται σε μια περίοδο μετάβασης. Από την ψηφιακή αναβάθμιση και την ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές, μέχρι την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ανάγκη για ταλέντο, οι εταιρείες στην Κύπρο καλούνται να διαμορφώσουν νέα μοντέλα ανάπτυξης. Το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (iED), με το πρόγραμμα Youth Living Labs – Open Call 2025-26, ανοίγει […]