by Institute of Entrepreneurship Development iED

Πρόσκληση Συμμετοχής Φοιτητών και Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στο Δωρεάν Training στην Τουρκία

Τοποθεσία: Τουρκία
28 - 3 Ιουνίου 2023

Πληροφορίες

Είστε εκπαιδευτικός ή φοιτητής ειδικής αγωγής με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τουρκία, που περιλαμβάνει εργαστήρια για σωματική και ψυχολογική ευεξία καθώς και πολιτιστική γαστρονομία. Πρόκειται για μία διά ζώσης εκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ordu, από τις 28 Μαΐου έως και τις 3 Ιουνίου 2023.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου "SAHHim: Sustaining and enhancing healthy lifestyle behavior in students with special needs and their teachers in unexpected crisis events".

SAHHim: Stay at Home Healthy Through the Use of the Innovative Methods

Το SAHHim είναι ένα Erasmus+ έργο που επικεντρώνεται σε μαθητές με αναπηρία με σκοπό τη μείωση των σωματικών, ψυχικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας σε αυτούς.

Επιπλέον, εστιάζει στους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω καινοτόμων μεθόδων. Η κοινοπραξία του SAHHim προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση συμπεριφορών που αντιστοιχούν σε έναν υγιή τρόπο ζωής.

Το δωρεάν training στην Τουρκία

Η πενθήμερη μαθησιακή δραστηριότητα θα παρέχει στους συμμετέχοντες γνώσεις σχετικά με την υγιεινή διατροφή, την προστασία από τραυματισμούς και την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με την αδράνεια (όπως η παχυσαρκία) για τους μαθητές με αναπηρία.

Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει εργαστήρια:

  • Ζωγραφικής ξύλου
  • Quilling
  • Δημιουργίας κοσμημάτων
  • Γαστρονομίας

Στόχος των εργαστηρίων είναι να υποστηρίξουν τις ψυχοκινητικές δεξιότητες και τις δεξιότητες υγιούς διαβίωσης των παιδιών με αναπηρία, την ποιότητα ζωής τους κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, καθώς και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους για ανεξάρτητη εργασία.

Τέλος, θα διοργανωθεί ένα σεμινάριο από έναν φυσιοθεραπευτή, έναν διατροφολόγο και έναν γυμναστή με θέμα την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την υγιεινή διατροφή. Το σεμινάριο με τον γυμναστή θα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση πάνω στη σωστή στάση του σώματος, τις διατάσεις, την ενδυνάμωση και τις αερόβιες ασκήσεις κατάλληλες για τους μαθητές.

Τα έξοδα ταξιδίου και διαμονής θα καλυφθούν πλήρως από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED).

Σε ποιους απευθύνεται

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται με παιδιά με αναπηρία ή φοιτητές ειδικής αγωγής. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να διασφαλίσει την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Για το σκοπό αυτό, οι δραστηριότητες που θα προταθούν σε αυτό το ταξίδι στοχεύουν στην παρουσίαση χρήσιμων πληροφοριών αλλά και στη διαμόρφωση δεξιοτήτων εργασίας με εξατομικευμένο τρόπο.

Στο τέλος του training, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο δωρεάν training στην Τουρκία, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Τρίτη 11 Απριλίου 2023.

28 - 3 Ιουνίου 2023
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην εκδήλωση "Πρόσκληση Συμμετοχής Φοιτητών και Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στο Δωρεάν Training στην Τουρκία" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες εκδηλώσεις

Digital Innovation Vision-Action-Plans: Tracing the Journey of Impact with DIN-ECO

Το A.B. Institute of Entrepreneurship Development Ltd σας προσκαλεί στην ανοιχτή υβριδική εκδήλωση με τίτλο “Digital Innovation Vision-Action-Plans: Tracing the Journey of Impact with DIN-ECO“, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης μπορεί να γίνει δια ζώσης ή διαδικτυακά. Η υβριδική εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού […]

Workshop: Διαχείριση Κρίσεων και Διαφορετικές Δημοκρατικές Προοπτικές Μέσω των Φύλων

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας – iED διοργανώνει ένα διακρατικό workshop με τίτλο “Διαχείριση Κρίσεων και Διαφορετικές Δημοκρατικές Προοπτικές Μέσω των Φύλων“, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 δια ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα. Το workshop συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες και ενδιαφερόμενους φορείς για να αξιολογήσουν τα ερευνητικά ευρήματα, να αναπτύξουν συστάσεις πολιτικής και να εμβαθύνουν στις […]

Δηλώστε Συμμετοχή για τη Δωρεάν Εκπαίδευση στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Λευκωσία

Είστε νέοι και νέες και ενδιαφέρεστε για την πράσινη επιχειρηματικότητα; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στη δωρεάν εκπαιδευτική δραστηριότητα για την ανάπτυξη των πράσινων και επιχειρηματικών δεξιοτήτων σας που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 10-14 Ιουνίου 2024. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση διεξάγεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου “Green Up Yourself”.   Λίγα λόγια για το έργο […]