by Institute of Entrepreneurship Development iED

Πρόσκληση Συμμετοχής Φοιτητών και Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στο Δωρεάν Training στην Τουρκία

Τοποθεσία: Τουρκία
28 - 3 Ιουνίου 2023

Πληροφορίες

Είστε εκπαιδευτικός ή φοιτητής ειδικής αγωγής με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τουρκία, που περιλαμβάνει εργαστήρια για σωματική και ψυχολογική ευεξία καθώς και πολιτιστική γαστρονομία. Πρόκειται για μία διά ζώσης εκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ordu, από τις 28 Μαΐου έως και τις 3 Ιουνίου 2023.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου "SAHHim: Sustaining and enhancing healthy lifestyle behavior in students with special needs and their teachers in unexpected crisis events".

SAHHim: Stay at Home Healthy Through the Use of the Innovative Methods

Το SAHHim είναι ένα Erasmus+ έργο που επικεντρώνεται σε μαθητές με αναπηρία με σκοπό τη μείωση των σωματικών, ψυχικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας σε αυτούς.

Επιπλέον, εστιάζει στους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω καινοτόμων μεθόδων. Η κοινοπραξία του SAHHim προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση συμπεριφορών που αντιστοιχούν σε έναν υγιή τρόπο ζωής.

Το δωρεάν training στην Τουρκία

Η πενθήμερη μαθησιακή δραστηριότητα θα παρέχει στους συμμετέχοντες γνώσεις σχετικά με την υγιεινή διατροφή, την προστασία από τραυματισμούς και την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με την αδράνεια (όπως η παχυσαρκία) για τους μαθητές με αναπηρία.

Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει εργαστήρια:

  • Ζωγραφικής ξύλου
  • Quilling
  • Δημιουργίας κοσμημάτων
  • Γαστρονομίας

Στόχος των εργαστηρίων είναι να υποστηρίξουν τις ψυχοκινητικές δεξιότητες και τις δεξιότητες υγιούς διαβίωσης των παιδιών με αναπηρία, την ποιότητα ζωής τους κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, καθώς και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους για ανεξάρτητη εργασία.

Τέλος, θα διοργανωθεί ένα σεμινάριο από έναν φυσιοθεραπευτή, έναν διατροφολόγο και έναν γυμναστή με θέμα την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την υγιεινή διατροφή. Το σεμινάριο με τον γυμναστή θα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση πάνω στη σωστή στάση του σώματος, τις διατάσεις, την ενδυνάμωση και τις αερόβιες ασκήσεις κατάλληλες για τους μαθητές.

Τα έξοδα ταξιδίου και διαμονής θα καλυφθούν πλήρως από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED).

Σε ποιους απευθύνεται

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται με παιδιά με αναπηρία ή φοιτητές ειδικής αγωγής. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να διασφαλίσει την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Για το σκοπό αυτό, οι δραστηριότητες που θα προταθούν σε αυτό το ταξίδι στοχεύουν στην παρουσίαση χρήσιμων πληροφοριών αλλά και στη διαμόρφωση δεξιοτήτων εργασίας με εξατομικευμένο τρόπο.

Στο τέλος του training, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο δωρεάν training στην Τουρκία, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Τρίτη 11 Απριλίου 2023.

28 - 3 Ιουνίου 2023
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην εκδήλωση "Πρόσκληση Συμμετοχής Φοιτητών και Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στο Δωρεάν Training στην Τουρκία" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες εκδηλώσεις

Συμμετοχή στο Δωρεάν Διαδικτυακό Workshop: Αναπτύσσοντας Δεξιότητες στην Τεχνολογία Blockchain

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας καλεί να συμμετέχετε στο δωρεάν διαδικτυακό workshop για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην τεχνολογία Blockchain, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 13:00 μμ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου BlockchainED. BlockchainED: Blockchain Technological Education and Innovation for Adults Lifelong Learning and Labour Market Skills Το ευρωπαϊκό […]

Δωρεάν Εκπαιδευτική Δραστηριότητα στη Λευκωσία για Εκπαιδευτές Ενηλίκων 

Ασχολείστε με την εκπαίδευση ενηλίκων σε προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης και θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην δωρεάν εκπαιδευτική δραστηριότητα με θέμα «Δράσεις για την Αντιμετώπιση και την Πρόληψη των Κινδύνων των Νέων στα Κοινωνικά Δίκτυα». Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, από […]

Ανοιχτό Κάλεσμα για Δωρεάν Εκπαιδευτική Δραστηριότητα στη Βόρεια Μακεδονία

Είστε εκπαιδευτής με γνώσεις Business Intelligence (Επιχειρηματική Ευφυΐα) ή εφαρμόζετε αρχές και εργαλεία Business Intelligence στον τομέα σας; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη δωρεάν εκπαιδευτική δραστηριότητα στη Βόρεια Μακεδονία με θέμα «Διαμόρφωση Εκπαιδευτών για το έργο BI4SME» που θα πραγματοποιηθεί στο Tetovo, από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου […]