by Institute of Entrepreneurship Development iED

Εδραίωση Συνεργασίας Μεταξύ iED και Citycampus

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία του με το Citycampus, ένα σύγχρονο ενημερωτικό ιστότοπο που απευθύνεται σε φοιτητές.

Συστήνοντας το Citycampus και τις Δράσεις του

Το Citycampus έχει θέσει ως στόχο του την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των νέων και των φοιτητών, σε οποιοδήποτε στάδιο ή πεδίο σπουδών και αν ανήκουν. Το φάσμα πληροφόρησης που παρέχεται είναι ιδιαίτερα ευρύ και ειδικά διαμορφωμένο για να αντιστοιχεί στις τρέχουσες ανάγκες του κοινού, που το εμπιστεύεται. Περιληπτικά, κάποιες από τις θεματικές που θα συναντήσετε στα περιεχόμενα του είναι τα εξής:

  • Πληροφόρηση που αφορά σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως σπουδές, υποτροφίες, μεταπτυχιακά, Erasmus, ψυχαγωγία και επιχειρηματικότητα.
  • Τρέχοντα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης.
  • Προώθηση θεμάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, δίνοντας κατευθύνσεις σε: επαγγελματικό προσανατολισμό, ζητήματα καριέρας και θέματα που αφορούν τις startups.
  • Υλικό πληροφόρησης σχετικό με την διεξαγωγή έρευνας, όπως χρήσιμα εργαλεία, ερευνητικά νέα και αντίστοιχα κέντρα έρευνας.
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων, webinars και workshops με σχετικό ενημερωτικό χαρακτήρα, που αφορούν σε όλες τις παραπάνω θεματικές.
  • Ψυχαγωγικό, πολιτιστικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αυτών των θεματικών δεν περιορίζονται μόνο στα πλαίσια της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, ενώ πολλάκις έχει βραβευτεί για την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση που προσφέρει στους νέους.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Το Πλαίσιο Συνεργασίας

Μέσω της αμοιβαίας συμβολής αυτής της συνέργειας, ως κύριος στόχος μας έχει τεθεί η ενδυνάμωση των φοιτητών, τόσο σε θέματα που αφορούν το φάσμα της επιχειρηματικότητας όσο και σε νέες ευκαιρίες εκπαίδευσης και διαμοιρασμού γνώσης. Από τη μια μεριά, το Citycampus διαθέτει γνώσεις που σχετίζονται με τις δυσκολίες που συναντά το φοιτητικό κοινό του, τους στόχους και τις σύγχρονες, πολυδιάστατες ανάγκες του. Από την άλλη, το iED έχει κατακτήσει, μέσα μακρόχρονη εμπειρία του, την εξειδίκευση και το know-how στην επιχειρηματικότητα και την επιχειρηματική κουλτούρα. Ο συνδυασμός τους μπορεί να συμβάλλει δραστικά στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας καλωσορίζει τον νέο του συνεργάτη στο δίκτυο του και προσβλέπει στην ανάπτυξη μιας πολύτιμης και μακρόχρονης συνεργασίας, με κοινό στόχο.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το νέο μας συνεργάτη, στα social media:

Τελευταία Νέα

Accessibility: 5 Συχνά Λάθη στην Ιστοσελίδα...

του Στέλιου Αμπατζίδη  Τις τελευταίες δεκαετίες, το Διαδίκτυο έχει αποκτήσει δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Οι κυριότεροι λόγοι χρήσης του διαδικτύου σχετίζονται με την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Κατά πόσο όμως...

Niche Marketing και Ανάπτυξη Στρατηγικής

της Ευρυδίκης Μαρκοπούλου Μία τάση στην αγορά, την οποία επιλέγουν να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις είναι αυτή του niche marketing. Ουσιαστικά, απευθύνονται σε ένα μικρό μέρος της αγοράς,...

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας BIG InternPrize στη Μάλτα:...

Το καλοκαίρι του 2022 το Erasmus+ έργο BIG InternPrize διοργάνωσε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στη Μάλτα για φοιτητές από όλη την Ευρώπη με ενδιαφέρον για...

Τεχνητή Νοημοσύνη και Marketing

του Στέλιου Αμπατζίδη Ο κορωνοϊός είχε σημαντική επίδραση στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν και να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες,...

8 Tips για πιο Παραγωγική Εργασία

της Ελευθερίας Χασάπη Από τον Μαρξ ως παραγωγική ορίζεται η εργασία που παράγει αξίες χρήσης, δηλαδή η δραστηριότητα που οδηγεί στην παραγωγή χρήσιμων πραγμάτων. Μόνο από τον ορισμό της παραγωγικής εργασίας γίνεται...