Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Δωρεάν σεμινάριο για νέους άνεργους απο το ΙΝΑΝΕΠ

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας πρόκειται να υλοποιήσει  στην Λάρισα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης για νέους άνεργους με θέμα «Τεχνικές της Θετικής Ψυχολογίας για την αναζήτηση και εύρεση εργασίας, την απασχόληση και την εκπαίδευση».

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και του έργου “Be Positive – A positive psychological approach to enhancing resilience and utilizing strengths in European unemployed youth” το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας έχει αναπτύξει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό με βάση τις προσεγγίσεις της Θετικής Ψυχολογίας και τον τρόπο που αυτές οι προσεγγίσεις δύνανται να βοηθήσουν άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στην απασχόληση και στην εκπαίδευση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους άνεργους και σε άτομα τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στην απασχόληση και στην εκπαίδευση, ηλικίας 16 έως 29 ετών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τρόπους διαχείρισης κάποιας δύσκολης κατάστασης (πχ ανεργία). Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, 17:00 – 21:00 στους χώρους της Open Mellon Εκπαίδευση – Συμβουλευτική – Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Α.Ε., Αλ. Παναγούλη 73.

Σχετικό Άρθρο:  Εκδήλωση λήξης του έργου Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Εάν επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@entre.gr , υπόψη κου Κουτούδη Παναγιώτη.

 

Χορηγοί επικοινωνίας

support-business
skywalker

rejoin

Δωρεάν σεμινάριο για νέους άνεργους απο το ΙΝΑΝΕΠ

Related Posts