Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Δωρεάν Online Σεμινάριο για το Ίντερνετ της Ενέργειας (ΙοΕ-EQ)

Αν είστε επιχειρηματίας, ερευνητής ή ένας οργανισμός που εργάζεται στον τομέα της ενέργειας, δεν γίνεται να χάσετε το επόμενο δωρεάν webinar του Erasmus+ έργου, Internet of Energy- EQ:

“nZEB and Energy Flexibility

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, και ώρα 15.30, από τον καθηγητή Dr. João Martins, FCT NOVA – Faculty of Science and Technology, Universidade Nova de Lisboa.

Για να λάβετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης και να ενημερώνεστε για μελλοντικά webinars και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Πληροφορίες για το Webinar:

Η τεχνολογική πρόοδος έχει οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες για βελτίωση των επιχειρήσεων. Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, το Ίντερνετ της Ενέργειας, τα κυβερνο-φυσικά συστήματα, τα big data και το Machine Learning είναι νέες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία 4.0 και δίνουν τη δυνατότητα στις εταιρείες να έχουν καλύτερη διαχείριση των πόρων και ευελιξία για να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές συνθήκες.

Η παρουσίαση αφορά το ζήτημα των ενεργειακών κοινωνιών που μπορούν να συσχετιστούν με τον πάροχο του Συστήματος Διανομής. Οι ενεργειακές κοινωνάς είναι ένα πλάνο που αναδύεται, και μπορεί να έχει διαφορετική έκταση, από μία γειτονιά, μέχρι μια ολόκληρη συνοικία.

Σχετικό Άρθρο:  Γίνε Πιστοποιημένος Εθελοντής

Οι δραστηριότητές μπορούν να ταξινομηθούν σε τοπικές μονάδες παραγωγής και αποθήκευσης, συλλογικές αγορές καθώς και ενεργειακή ανταλλαγή και εμπορία. Η ευελιξία από την πλευρά της ζήτησης είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ενεργειακές κοινότητες για να προσφέρουν βοηθητικές υπηρεσίες στο δίκτυο.

Θα αναλυθούν, η αθροιστική ευελιξία της οικοδόμησης της ενεργειακής κοινότητας προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες ευελιξίας στο δίκτυο, προτείνοντας μια μεθοδολογία για τον υπολογισμό της αξίας αυτής της ευελιξίας.

Special Info:

Για να συμμετάσχετε, πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης:

  • Το webinar θα διεξαχθεί εδώ: https://register.gotowebinar.com/register/629271799809737739
  •  Διάρκεια Webinar: 1 ώρα
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής
  • Κατά τη διάρκεια του webinar μπορείτε να θέτετε τις ερωτήσεις σας μέσω του συστήματος συνομιλίας που έχει αναπτυχθεί στην πλατφόρμα.
  • Για να λάβετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης και να ενημερώνεστε για μελλοντικά webinars και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Δωρεάν Online Σεμινάριο για το Ίντερνετ της Ενέργειας (ΙοΕ-EQ)

Related Posts