Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για γυναίκες μετανάστες!

Στο πλαίσιο του έργου «URBAGRI4WOMEN – Καινοτόμες πρακτικές και κοινές αστικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη της ενσωμάτωσης μεταναστών γυναικών στις τοπικές κοινωνίες μέσω αστικών αγροτικών δραστηριοτήτων» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ενσωμάτωσης, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διεξάγει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Γαστρονομικές Ιστορίες», με ταυτόχρονη διοργάνωση σε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Κύπρο και Αυστρία.

Τι σας εμπνέει στη μαγειρική; Ποιο είναι το αγαπημένο σας υλικό; Ποιο είναι το παραδοσιακό γεύμα της χώρας σας; Ποιο συστατικό δε λείπει ποτέ από το ψυγείο σας; Τι σας αρέσει να καλλιεργείτε στον κήπο σας; Αφήστε τη μαγειρική σας φαντασία να σας οδηγήσει!

Τραβήξτε μια φωτογραφία και συνόδευσε την από μια σύντομη ιστορία ή μια περιγραφή (max 100 λέξεις), εξηγώντας την επιλογή σας ή την ιστορία που κρύβεται από πίσω!

Αφού διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε τα αρχεία σας, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης που θα βρείτε εδώ (εκτυπωμένη και συμπληρωμένη) με το ταχυδρομείο ή να τα παραδώσετε αυτοπροσώπως στα γραφεία μας (Ηρώων Πολυτεχνείου 169, Λάρισα, ΤΚ 41223).

Σχετικό Άρθρο:  Πιστοποίηση των γυναικών που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση και σε απομακρυσμένες περιοχές

Ο διαγωνισμός λήγει στις 11.9.2018.

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να δει τη φωτογραφία της και την περιγραφή της δημοσιευμένη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο! Πέρα από την προβολή στην ιστοσελίδα του έργου www.urbagri4women.com θα δημοσιευθεί και στις ιστοσελίδες των εταίρων σε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Κύπρο και Αυστρία. Ακόμα, θα κερδίσει ένα δώρο-έκπληξη για τις κηπουρικές της δραστηριότητες, καθώς και συλλεκτικά αναμνηστικά του έργου URBAGRI4WOMEN.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για γυναίκες μετανάστες!

Related Posts