Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Crowd Funding – Μοιράσου την δική σου ιστορία επιτυχίας

Υλοποίησες ή συμμετείχες σε καμπάνια χρηματοδότησης της επιχειρηματικής σου ιδέας μέσω του crowd funding; Μπορείς να μοιραστείς και να προβάλλεις την εμπειρία σου από τον χώρο του crowd funding σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου ERASMUS+ “CRUCIAL CROWDFUNDING” στο οποίο συμμετέχει, θα παρουσιάσει δύο μελέτες περιπτώσεων υλοποίησης επιτυχημένης καμπάνιας crowd funding και, τελικά, χρηματοδότησης της αντίστοιχης επιχειρηματικής ιδέας.

Η παρουσίαση των δύο περιπτώσεων θα συμπεριλαμβάνεται στην γενικότερη μελέτη που θα υλοποιήσει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας για την υφιστάμενη κατάσταση  του crowd funding και το επίπεδο ανάπτυξης και αναγνωρισιμότητας που έχει σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η μελέτη αυτή θα συνδυαστεί με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων μελετών από τις χώρες που συμμετέχουν στην υλοποίηση του έργου με στόχο να δημιουργηθεί μια εκπαιδευτική πλατφόρμα για το crowd funding η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε και να μοιραστείτε την δική σας εμπειρία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία είτε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την παρακάτω φόρμα μέσω e-mail στο info@entre.gr

Σχετικό Άρθρο:  Πώς να προϋπολογίσετε τα έργα σας για να εξασφαλίσετε τη βιωσιμότητά τους

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 626943
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κουτούδης Παναγιώτης

Φόρμα περιγραφής

Crowd Funding – Μοιράσου την δική σου ιστορία επιτυχίας

Related Posts