Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Costa Nostrum: Απολαύστε βιώσιμες παραλίες

Η Costa Nostrum ΕΠΕ, δημιουργήθηκε με σκοπό τη διάδοση και εφαρμογή του ιδιωτικού Προτύπου Πιστοποίησης, «Πρότυπο Πιστοποίησης για την Αειφόρο Διαχείρηση και Ανάπτυξη των Παραλιών της Μεσογείου – Costa Nostrum Sustainable Beaches».

 • Πιστοποίηση παραλιών ως αειφόρες παραλίες Costa Nostrum – Sustainable Beaches => Δημόσιες και «Ιδιωτικές» παραλίες.
 • Διαφήμιση τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ιστοσελίδας www.costanostrum.org & Mobile Application Costa Nostrum.
 • Προϊόντα Costa Nostrum (ρούχα, καπέλα, μαγιώ, κ.α.).
Σε ποιούς απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν?
 • Η πελατειακή ομάδα, η οποία επωφελείται της αξίας του κύριου προϊόντος του Costa Nostrum είναι οι λουόμενοι, αφού υπάρχει η διασφάλιση της περιβαλλοντικής και ποιοτικής αναβάθμισης των πιστοποιημένων παραλιών και των προσφερόμενων υπηρεσιών εντός της παραλιακής ζώνης.
 • Οι πελατειακές ομάδες που αγοράζουν τα προϊόντα της Costa Nostrum, είναι οι ΟΤΑ και οι Ιδιώτες διαχειριστές (ξενοδοχεία) των παραλιών. Άμεση ικανοποίηση των λουόμενων και αύξηση κέρδους για τον διαχειριστή. Δημιουργία θετικού κλίματος περιμετρικά της πιστοποιημένης παραλίας Costa Nostrum
 • Οι τοπικές επιχειρήσεις εγγύς της πιστοποιημένης παραλίας, οι οποίες θα διαφημίζονται μέσω των online μέσων της Costa Nostrum.
Που βασίζεται η επιτυχία της ιδέας της επιχείρησης?
 1. Η Costa Nostrum – Sustainable Beach είναι η ΠΡΩΤΗ Εταιρεία Παγκοσμίως που Στοχεύει στη Δημιουργία Αειφόρων Παραλιών.
 2. Προάγει την Περιβαλλοντική Προστασία.
 3. Κατηγοριοποίηση Παραλιών Ανάλογα με τις Υποδομές τους.
 4. Υπολογισμός Φέρουσας Ικανότητας της Παραλίας.
 5.  Σύστημα Παγκόσμιας Προώθησης – Διαφήμισης των Αειφόρων Παραλιών Costa Nostrum αλλά και των Τοπικών Επιχειρήσεων Παραγωγής Παραδοσιακών Προϊόντων Περιμετρικά της Πιστοποιημένης Παραλίας.
 6.  Δεν Στοχεύει Μόνο σε Οργανωμένες Παραλίες.
 7. Ο Έλεγχος της Εφαρμογής του Πρότυπο Γίνεται από τους Ίδιους τους Πολίτες.
Λίγα λόγια για εσάς…

Ο Βασίληs Ζησιμόπουλος το 2000 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Coventry της Αγγλίας με τίτλο BEng Mechanical Engineer – Μηχανολόγος Μηχανικός . Μεταξύ 2000 – 2001 φοίτησε με επιτυχία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Energy and Sustainable Development» στο αγγλικό πανεπιστήμιο De Montfort University. Επίσης, τον Ιούλιο του 2014 ολοκλήρωσε με επιτυχία και το δεύτερο μεταπτυχιακό του πρόγραμμα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου – «Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος».

Που μπορεί κανείς να σας βρεί?

Website: www.costanostrum.org

Σχετικό Άρθρο:  Το ΙΝ.ΑΝ.ΕΠ. στηρίζει την επιχειρηματικότητα

Facebook: Facebook

LinkedIn

Pinterest

Costa Nostrum: Απολαύστε βιώσιμες παραλίες

Related Posts