by Institute of Entrepreneurship Development iED

Ανοιχτό Κάλεσμα Φοιτητών σε Δωρεάν Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Κροατία 

Δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι στη Rijeka της Κροατίας και λάβετε μέρος δραστηριότητα ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών, από τις 10 έως και τις 16 Ιουλίου 2022.

Πρόκειται για μια δραστηριότητα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου “BIG INTERNPRIZE – Business Ideas Generation”.

Λίγα λόγια για το BIG INTERNPRIZE 

Το BIG INTERNPRIZE είναι ένα Erasmus+ έργο που στοχεύει στην ενδυνάμωση των εκπαιδευτών για την ανάπτυξη δημιουργικών, ορθών και βιώσιμων επιχειρηματικών ιδεών από τους μαθητές τους. Η φιλοσοφία που ακολουθεί είναι ότι οι σπουδαστές δημιουργούν το επαγγελματικό τους προφίλ, μελετώντας και μαθαίνοντας.

Συνεπώς, οι σπουδαστές θα επιδείξουν περισσότερα προσόντα στους μελλοντικούς εργοδότες τους και στην κοινωνία, πέρα από τα τυπικά προσόντα και θα γίνουν πιο εποικοδομητικοί επιχειρηματίες από την αρχή της καριέρας τους. 

Μάθετε περισσότερα για το BIG INTERNPRIZE, στην επίσημη ιστοσελίδα του. 

Πληροφορίες για το Δωρεάν Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Κροατία 

Η κοινοπραξία του BIG INTERNPRIZE οργανώνει το δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κροατία, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μοιραστούν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Oι 3 προτάσεις που θα ξεχωρίσουν, θα παρουσιαστούν και οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα σχετικά με τους άξονες του έργου. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με συμμετέχοντες από άλλες χώρες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε καινοτόμες προσεγγίσεις.  

Επιπροσθέτως, οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου, ώστε να εξερευνήσουν το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.  

Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής θα καλυφθούν πλήρως από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας. 

Προϋποθέσεις Συμμετοχής 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιλογή των υποψηφίων είναι:

  • Να ανήκουν στο ηλικιακό φάσμα των 18 έως 25 ετών.
  • Να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Να διαθέτουν ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό υπόβαθρο στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, είτε ως εκπαιδευτές είτε ως μαθητές.  

Επιπλέον, θα ληφθούν υπόψη συμμετοχές που εκδηλώνουν ενδιαφέρον στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διαδικασία επιλογής θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα προσόντα, όπως:

  • Επικοινωνιακές δεξιότητες. 
  • Συνέπεια. 
  • Συνεργατικό πνεύμα. 
  • Διάθεση για μάθηση. 
  • Υπευθυνότητα. 

Πριν το ταξίδι, θα γίνουν ενημερωτικές συναντήσεις και θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με την υπεύθυνη του έργου.

Δηλώστε συμμετοχή στο δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι του BIG INTERNPRIZE αποστέλλοντας το βιογραφικό σημείωμα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση projects@ied.eu με θέμα “Συμμετοχή σε Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Κροατία”, έως και τις 7 Ιουνίου 2022. Στη συνέχεια, θα λάβετε τη φόρμα για την καταγραφή της επιχειρηματικής σας ιδέας.

Προαιρετικά μπορείτε να συμπεριλάβετε και μια σύντομη παράγραφο με τους λόγους συμμετοχής σας στο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κροατία.

Τελευταία Νέα

Εξέλιξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων: Η Πορεία προς...

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και της συνεχούς αλλαγής, οι επιχειρήσεις αναζητούν στρατηγικές για την προσαρμογή και την περαιτέρω ανάπτυξη τους. Το γεγονός αυτό...

Εγγραφείτε στα Προσεχή Webinars του EYES...

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα συνδέει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με τον κοινωνικό αντίκτυπο; Το Ευρωπαϊκό Έργο EYES ξεκινάει την πολυαναμενόμενη...

Δωρεάν Διαδικτυακή Εκδήλωση: Εφαρμογή και Αναπαραγωγή...

Πληροφορίες Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Εφαρμογή και Αναπαραγωγή Έργου και Παραδοτέων εκτός των Χωρών-Εταίρων», που θα διεξαχθεί την...

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα: Πώς Αποκτιέται;

της Ευθαλίας Μπουγίδου Ακούγοντας κανείς τον όρο “επιχείρηση” ενδεχομένως αυτόματα φέρει στη σκέψη του και την έννοια του “κέρδους”. Προκειμένου, επομένως, να επιτύχει μια επιχείρηση...

Πρώτη Συνάντηση της Ομάδας Καινοτομίας στον...

Λάρισα, 6 Νοεμβρίου 2023 Η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Καινοτομίας, η οποία συστάθηκε και συγκροτήθηκε με σκοπό την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης στη...