Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Entre Learning: Ανάμεσα στη γνώση και την επιτυχία

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας προσφέρει στις επιχειρήσεις μια μοναδική ευκαιρία αξιολόγησης και εκπαίδευσης προσωπικού με όλα τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη μιας καινοτόμου τεχνολογικά υπηρεσίας.

Σε μια εποχή που ο ελεύθερος χρόνος για εκπαίδευση είναι ελάχιστος, οι εξελίξεις σε όλα τα επαγγέλματα ραγδαίες και οι απαιτήσεις τεράστιες, το Entre Learning καθίσταται απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχείρηση που στοχεύει στη μέγιστη παραγωγικότητα και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό, το οποίο χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να  επικαιροποιεί  και ενισχύει τις γνώσεις και τις ικανότητές του.

Το Entre Learning είναι μια  ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου ο κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση σε εργαλεία τα οποία αξιολογούν τις ανάγκες του για εκπαίδευση. Σε αυτή  διατηρούνται στοιχεία σχετικά με τη συνολική εκπαίδευση και κατάρτιση από την αρχή της επαγγελματικής του πορείας. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται μια χρήσιμη βάση πληροφόρησης για την επιχείρηση σχετικά με τις γνώσεις και δεξιότητές του.

Σχετικό Άρθρο:  Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Τορίνο της Ιταλίας από το ΙΝΑΝΕΠ

Εφόσον διαγνωστούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες,  ο κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση στη πλατφόρμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης όπου μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Η πλήρως ενημερωμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα του Entre Learning βασίζεται στις ατομικές ανάγκες του κάθε εργαζομένου,  χωρίς τα περιττά πεδία γενικής επαγγελματικής κατάρτισης,  με στοχευμένες απαντήσεις για τους τομείς που καλείται να αναπτύξει το κάθε άτομο ξεχωριστά πάνω στο επάγγελμά του.  Αποτελεί ένα δυναμικό πρόγραμμα και όχι ένα γενικό οδηγό γνώσεων για τον επαγγελματία, ακριβώς  γιατί διαμορφώνεται πάνω του, και στοχεύει στην πρακτική και άμεση συμβουλευτική.

elearning

Η καινοτόμος πλατφόρμα εξ- αποστάσεως εκπαίδευσης Entre Learning  λειτουργεί σαν προσωπικός σύμβουλος πάνω στις γνώσεις που καλείται να εξελίξει ο κάθε εργαζόμενος μιας επιχείρησης, με βάση της προσωπική του πορεία, καθημερινά και από το χώρο εργασίας του. Στην εξατομικευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα παρέχονται στο άτομο ολοκληρωμένες προτάσεις σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης των προκλήσεων που τίθενται στην εργασία του και τα προηγμένα εργαλεία που θα χρειαστεί, με προοπτική την μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητά του μέσα στην εταιρία, δίνοντάς του παράλληλα και τη δυνατότητα  να προοδεύσει στην καριέρα του.

Σχετικό Άρθρο:  Το Feedback μπορεί να είναι επιθυμητό αλλά δεν είναι πάντα αποτελεσματικό

Το πρόγραμμα αρχικά εντοπίζει  την ποιότητα των δεξιοτήτων που υπάρχουν στο άτομο,  και τις γνώσεις που μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένες και πλήρως ανεπτυγμένες. Αναπτύσσει τις ήδη υπάρχουσες ικανότητες, προσθέτει υλικό και βάσεις για την ανάπτυξη νέων, και μεθοδεύει την διαδικασία πλήρους επαγγελματικής κατάρτισης στην πράξη.

Το καινοτόμο πρόγραμμα Entre Learning δημιουργήθηκε από τους καλύτερους σύμβουλους επιχειρήσεων και τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης εργαζομένων.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας στο χώρο και το χρόνο, και η εξατομικευμένη προσέγγιση του χρήστη, την καθιστά το αποτελεσματικότερο εργαλείο εκπαίδευσης και ανάπτυξης που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα για τις επιχειρήσεις.

Entre Learning: Ανάμεσα στη γνώση και την επιτυχία

Related Posts