Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

5 σημάδια ότι η επιχείρησή σου είναι βιώσιμη

Το προϊόν σου έχει πλέον υλοποιηθεί. Η ιδέα σου έχει αποκτήσει σάρκα και οστά και έχεις στα χέρια σου το προϊόν που θεωρείς ότι μια μέρα θα κατακλύσει την αγορά. Έχεις το κίνητρο και τη φιλοδοξία ώστε να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Είναι όμως αυτό αρκετό για να εγγυηθείς ότι η επιχείρησή σου θα επιβιώσει; Πώς μπορείς να ξέρεις ότι η στρατηγική που ακολουθείς είναι βιώσιμη;

Και σημαντικότερο από όλα: μπορείς να απαντήσεις αυτές τις ερωτήσεις χωρίς να καταφεύγεις διαρκώς σε οικονομικούς συμβούλους;

entrestart

1. Εσύ, ακόμη καλύτερος

Αξιολόγησε τις επιχειρηματικές σου δυνατότητες, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές δυναμικών συμβουλών της πλατφόρμας. Υπολόγισε τις δεξιότητές σου για να βρεις τα δυνατά σου σημεία, βρες την καλύτερη δυνατή στρατηγική λήψης αποφάσεων και υπολόγισε τη ροπή σου προς τυχόν επιχειρηματικά ρίσκα.

Γίνε ο επιχειρηματίας που θα ήθελες να γίνεις, αξιοποιώντας τον αντικειμενικό σχολιασμό μία έξυπνης πλατφόρμας.

2. Δημιούργησε την εικόνα που σου αξίζει

Δώσε στη νέα σου δραστηριότητα το κύρος και τη δύναμη που της αξίζει. Κέρδισε τις εντυπώσεις στην αγορά, επιλέγοντας το κατάλληλο όνομα για την επιχείρησή σου και την καλύτερη δυνατή τοποθεσία για να δημιουργήσεις την πρώτη σου βάση.

Σχετικό Άρθρο:  10 λόγοι για να μην ενταχθείς στα προγράμματα ΕΣΠΑ

Δεν χρειάζεται πια να ζηλεύεις τις επιτυχίες των ‘μεγάλων’ του χώρου. Δημιούργησε την επιχείρηση που εσύ θες και δημιούργησε τα θεμέλια για το μελλοντικό σου brand, σχεδιασμένο ανάλογα με βάση το προσωπικό σου όραμα, απλά συμπληρώνοντας τα απαραίτητα ερωτηματολόγια των εφαρμογών.

3. Υψηλοί στόχοι με δυνατά θεμέλια

Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση εγγυάται υψηλή ποιότητα και ταχύτατη διάθεση των υπηρεσιών της στους πελάτες της. Έχεις το σύστημα διανομής που χρειάζεσαι; Κοστολόγησες σωστά το προϊόν σου; Διαθέτεις το είδος που απαιτεί η αγορά;

Πιάσε τον παλμό του μελλοντικού σου πελατολογίου δίνοντάς τους αυτό που χρειάζονται, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Χάρη στις εφαρμογές της υπηρεσίας, οργάνωσε τη διάθεση των προϊόντων σου και κοστολόγησε κάθε σου υπηρεσία χάρη στις εύκολες φόρμες συμπλήρωσης που σου παρέχει.

4. Περισσότερα αποτελέσματα με λιγότερο άγχος

Έχεις το απαραίτητο κεφάλαιο κίνησης; Έχεις δημιουργήσει μία στρατηγική marketing που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό σου; Είναι η νέα σου στρατηγική μια καλά δομημένη εναλλακτική, ή πρόκειται για μία περιττή σπατάλη;

Σχετικό Άρθρο:  Το Βερολίνο αναδεικνύεται σε πρωτεύουσα των startups της Ευρώπης

Υπολόγισε τις χρηματοροές στην επιχείρησή σου και όρισε τη νέα τιμή για το προϊόν σου εύκολα και γρήγορα, με τις εφαρμογές της υπηρεσίας. Δημιούργησε μακροπρόθεσμες στρατηγικές για διάθεση τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική πώληση, κοστολόγησε τα καινούρια σου προϊόντα και οδήγησε τη νέα σου επιχείρηση στο δρόμο για την κορυφή.

5. Ξεπέρασε τον ανταγωνισμό

Η διαχείριση μίας νέας επιχείρησης απαιτεί γερά νεύρα. Ο ανταγωνισμός για διάκριση στην αγορά είναι πιο έντονος από ποτέ και ένα απερίσκεπτο οικονομικό ρίσκο δεν εγγυάται ότι θα σου παρέχει πάντα τη λύση.

Αν ζητάς λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, τότε το Entre Start έχει τις εφαρμογές που χρειάζεσαι! Ανάλυσε τον ανταγωνισμό και σύγκρινε τη θέση σου στην αγορά σε σχέση με άλλους χρήστες της πλατφόρμας. Πάρε το πρώτο μεγάλο βήμα στην επέκταση της νέας σου επιχείρησης, με ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό σύμβουλο στο πλευρό σου.

 

5 σημάδια ότι η επιχείρησή σου είναι βιώσιμη

Related Posts