Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Το ΙΝ.ΑΝ.ΕΠ. επίσημος διοργανωτής των Startup Europe Awards (GREECE)

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας συμμετέχει ως επίσημος διοργανωτής στην Ελλάδα των Startup Europe Awards. Τα SEUA είναι ένας θεσμός καινούριος που φιλοδοξεί να γίνει το ευρωπαϊκό οικοσύστημα των startups ή αλλιώς όπως δηλώνει το moto τους η “Eurovision for Startups”.

Στο πλαίσιο αυτό κάθε ευρωπαϊκή χώρα η οποία συμμετέχει καλείται να επιλέξει καινοτόμες startups σε διάφορες κατηγορίες. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: Creative, Energy, Smart City, Green, Fintech, ICT, Social, Tourism, Health, Water. Τα κριτήρια επιλογής των startups για κάθε κατηγορία αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Εφόσον σας ενδιαφέρει να υποβάλλετε την υποψηφιότητά σας για συμμετοχή στο Διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Entre Submit. Οι startups οι οποίες θα συμπληρώσουν τη φόρμα καταχώρησης στοιχείων, μπαίνουν αυτόματα στον ελληνικό διαγωνισμό για την ανάδειξη των καλύτερων καινοτόμων startups. Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει στα τέλη Νοεμβρίου 2016.

Οι νικήτριες stratups που θα επιλεγούν κερδίζουν τα εξής:

  • Ευρωπαϊκή προβολή μέσω των media partners και των social media partners των Startup Europe Awards
  • Ψηφιακό δίπλωμα όπου πιστοποιεί την επιτυχία της startup στην κατηγορία της
  • Τη δυνατότητα να επιλεγούν ως μια από τις καλύτερες startups που θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και θα κερδίσουν ένα mentoring programme.
Σχετικό Άρθρο:  Ιστορίες Επιχειρηματικής Αποτυχίας Νο1

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2410-626943.

Το ΙΝ.ΑΝ.ΕΠ. επίσημος διοργανωτής των Startup Europe Awards (GREECE)

Related Posts