Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Το βιογραφικό των αποτυχιών: όλοι αποτυγχάνουν

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Princeton, Johannes Haushofer, είναι αναγνωρισμένος στην ακαδημαϊκή κοινότητα, έχοντας στο βιογραφικό του πολλά πτυχία και διακρίσεις. Σε μία προσπάθεια να δείξει στους μαθητές του, και σε όλο τον κόσμο, ότι όλοι βιώνουν την αποτυχία και την απογοήτευση, ο Haushofer αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα με όλες του τις αποτυχίες.

Αποτυγχάνω στα περισσότερα από όσα προσπαθώ, αλλά αυτές οι αποτυχίες είναι συχνά αόρατες, ενώ οι επιτυχίες είναι ορατές

~έγραψε ο καθηγητής στο πάνω μέρος του «Βιογραφικού των αποτυχιών».

 

Έχω παρατηρήσει ότι αυτό δίνει, μερικές φορές, την εντύπωση στους γύρω μου ότι τα περισσότερα πράγματα πάνε καλά για εμένα. Ως αποτέλεσμα, είναι πιο πιθανό να αποδώσουν τις δικές τους αποτυχίες στους εαυτούς τους, παρά στο γεγονός ότι ο κόσμος είναι στοχαστικός, οι αιτήσεις είναι αβέβαιες και οι επιτροπές έχουν κι αυτοί άσχημες μέρες. Αυτό το βιογραφικό των αποτυχιών είναι μία προσπάθεια για να ισορροπήσει την κατάσταση και να προσφέρει μία άλλη οπτική

~αναφέρει η ιστοσελίδα Mashable.

Σχετικό Άρθρο:  7 Tips: Δώσε ώθηση στην B2B επιχείρησή σου με το Facebook

«Σίγουρα αυτό το βιογραφικό δεν είναι ολοκληρωμένο – γράφτηκε από μνήμης και σίγουρα αφήνει έξω πολλά πράγματα. Οπότε, αν είναι μικρότερο από το δικό σας, το πιο πιθανό είναι ότι έχετε καλύτερη μνήμη ή είστε καλύτεροι στο να προσπαθείτε πράγματα», ανέφερε ο ίδιος.

Δημοσιεύτηκε στο semifind

Το βιογραφικό των αποτυχιών: όλοι αποτυγχάνουν

Related Posts