Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο διασύνδεσης με θέμα «Make the best out of yourself»

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, ως κέντρο αριστείας όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, συμμετέχει στο έργο “RE-ENGAGE – Εναλλακτικοί τρόποι για προσέλκυση στην εργασία” το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος Erasmus+. Βασικός σκοπός του έργου είναι να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους προκειμένου να αναπτύξουν κατά το δυνατόν περισσότερο την επιχείρησή τους, στις συμμετέχουσες χώρες του προγράμματος (Ελλάδα, Ισπανία και Ρουμανία).

Στο πλαίσιο αυτό, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Βιομηχανιών, διοργανώνει Σεμινάριο Διασύνδεσης στις 28 Μαρτίου 2018 με θέμα «Make the best out of yourself»  προκειμένου να γνωστοποιηθούν τόσο το έργο όσο και οι στόχοι του στην πόλη της Λάρισας. Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν συνεργάτες του Ινστιτούτου καθώς και επιχειρηματίες, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή ιδεών και συζήτηση με σκοπό την παροχή βοήθειας και γνώσεων στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Λάρισας, αλλά και γενικά στις Ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους καθώς και των σχετικών μεθόδων και των απαραίτητων εργαλείων για το σκοπό αυτό.

Σχετικό Άρθρο:  Σεμινάριο (Μ21): Κοινωνική ένταξη των προσφύγων γυναικών

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2018, στις 15:30 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σεμινάριο διασύνδεσης με θέμα «Make the best out of yourself»

Related Posts