Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Online Game προσομοίωσης για Pop Up Shops. Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις!

Τα Pop-Up Shops ή αλλιώς τα Αναδυόμενα καταστήματα, είναι αυτά τα καταστήματα που πριν καταλάβεις πώς εμφανίστηκαν στα πιο απροσδόκητα σημεία και προκάλεσαν τόσο ενδιαφέρον, ξαφνικά, έχοντας πετύχει το στόχο της δημιουργίας τους, εξαφανίζονται!

Ένα Pop-up κατάστημα μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Από μεγάλες αγορές, μεγάλους ή μικρούς δρόμους μέχρι κενούς ή αναξιοποίητους χώρους. Και κάτι ακόμη!  Οποιοσδήποτε επαγγελματίας μπορεί να δημιουργήσει ένα Pop-up κατάστημα.

Στο πλαίσιο του ERASMUS+ έργου «PUSH -Pop-Up Shop Helper», το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με άλλους ευρωπαϊκούς οργανισμούς δημιούργησε το διαδραστικό παιχνίδι προσομοίωσης POP-UP GAME. Μέσω του παιχνιδιού μπορεί κανείς να εφαρμόσει εικονικά τη γνώση που αποκομίζει  από το παρεχόμενο εκπαιδευτικό υλικό, να βιώσει την αίσθηση που προκαλεί το να ηγείται του δικού του Pop-Up κατάστηματος καθώς και να αναπτύξει όλες εκείνες τις βασικές δεξιότητες που θα τον καταστήσουν μελλοντικά έναν επιτυχημένο επιχειρηματία.

Δοκίμασε να δημιουργήσεις το δικό σου κατάστημα σε ένα Εμπορικό Κέντρο, σε έναν Παλιό Σταθμό Τρένων, σε ένα Εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ή σε μία Κεντρική Αγορά. Αφού έχεις ήδη αποφασίσει το προϊόν που ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις, δες την ποσότητα που πρέπει να παράγεις, πόσο χρόνο χρειάζεται να αφιερώσεις στο κατάστημά σου, με ποιους πρέπει να συνεργαστείς και πως θα προσελκύσεις τους πελάτες σου ώστε να αγοράσουν από εσένα. Ακόμη, μπορείς να παρακολουθείς τί πήγε καλά και τί όχι, καθώς και από που προέρχονται τα έσοδα και τα έξοδα του Pop- Up shop σου.

Σχετικό Άρθρο:  Έγγραφο σχετικά με την Πολιτική για την Επιχειρηματικότητα των Νέων

Το POP-UP Game είναι διαθέσιμο και μπορείς να το βρεις εντελώς δωρεάν ΕΔΩ.

Mέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου το game θα είναι μεταφρασμένο και στα ελληνικά, ισπανικά, πολωνικά και λιθουανικά.

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος Pop– Up επιχειρηματίας; To Pop-Up game θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις.

Online Game προσομοίωσης για Pop Up Shops. Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις!

Related Posts