Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Οδηγός για Pop-Up καταστήματα

Στις ημέρες μας, τα Pop-Up καταστήματα γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα. Όμως, τις περισσότερες φορές είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ένα ολοκληρωμένο οδηγό ο οποίος να μπορεί να σε καθοδήγηση στην αναζήτηση ή στο να ξεκινήσεις μία επιχειρηματική δράση στον κόσμο των pop-up καταστημάτων.

Στο πλαίσιο του Erasmus+ προγράμματος “Push – Pop-UP sho Helper”, στο οποίο το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας συμμετέχει ως εταίρος, δημιουργήσαμε, για εσάς που ενδιαφέρεστε να μάθετε για τα Pop-up καταστήματα, έναν ολοκληρωμένο οδηγό ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το δικό σας pop-up κατάστημα.

Ο διαδραστικός και καινοτόμος οδηγός, το εκπαιδευτικό υλικό με άλλα λόγια, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις βασικές γνώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες εφόσον επιθυμείς να ξεκινήσει μια Pop-Up επιχειρηματική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, το εκπαιδευτικό υλικό αποτελείται από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στα pop-up καταστήματα (περί τίνος επρόκειτο, ποια είναι τα οφέλη και οι προκλήσεις, βρείτε την κατάλληλη τοποθεσία, η λίστα ελέγχου του pop-up καταστήματός σας)
  • Σχεδιασμός και οργάνωση (αποτελεσματικός σχεδιασμός, γιατί είναι σημαντική η οργάνωση, χρηματοδότηση και προϋπολογισμός, στρατηγικός σχεδιασμός, το επιχειρηματικό πλάνο, η προσέγγιση των 4-βημάτων)
  • Διαχείριση και Μάρκετινγκ (διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, συμβάσεις, προσλήψεις, αποδοχές, ο σκοποί του μάρκετινγκ, τι προϊόν να πουλήσω, διαδικτυακό μάρκετινγκ, καμπάνια στα social media, σχεδιάζοντας το δικό σου pop-up κατάστημα)
  • Αξιολόγηση του Pop-Up καταστήματος (γιατί είναι σημαντική η αξιολόγηση, τι, πότε και γιατί πρέπει να αξιολογείς, τα μετρήσιμα αποτελέσματα, λήψη αποφάσεων)
  • Προσωπική βελτίωση (διαχείριση του χρόνου, το κίνητρο, ηγεσία, διαπραγματεύσεις)
Σχετικό Άρθρο:  URBAGRI4WOMEN Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Οι «Γαστρονομικές Ιστορίες» της Λάρισας!

Σε κάθε εκπαιδευτική ενότητα, υπάρχουν βοηθητικά βίντεο και εκπαιδευτικές δραστηριότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πιο αποτελεσματικά την γνώση την οποία λαμβάνετε. Μετά από κάθε ενότητα, υπάρχει ένα κουιζ στο οποίο μπορείτε να μετρήσετε και να τεστάρετε το τι γνώσει αποκομίσατε από το υλικό.

Μπορείτε να έχετε δωρεάν και πλήρη πρόσβαση στο υλικό εδώ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην πλατφόρμα.

Οδηγός για Pop-Up καταστήματα

Related Posts