Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο (Μ45): Κοινωνικός αποκλεισμός σε ευπαθείς ομάδες

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τους εταίρους του Ευρωπαϊκού έργου «Youth R.E.S.P.E.C.T», πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με σκοπό να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα και να περιορίσει τον κοινωνικό αποκλεισμό μέσα από τις τέχνες.

Στην εκπαίδευση πρόκειται να συμμετάσχουν 2 άτομα από Ελλάδα τα οποία θα ταξιδέψουν στη Σόφια της Βουλγαρίας*, από τις 5 έως τις 11 Απριλίου 2020, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Όλοι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το σύνολο των εξόδων, ήτοι κόστος αεροπορικών εισιτηρίων και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα με κοινωνική ευαισθησία
  • Άτομα που ασχολούνται με την εκπαίδευση νέων
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν
  • Άτομα με άνεση στην ομιλία και στον χειρισμό της αγγλικής γλώσσας

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον εδώ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2410 626943 με την κα Καλαντζή Φένια (09:00 – 17:00) ή στο projects@ied.eu.

*Σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγειας για την προστασία των πολιτών από την διάδοση του COVID-19, η εκπαιδευτική δραστηριότητα αναστέλλεται. Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σεμινάριο (Μ45): Κοινωνικός αποκλεισμός σε ευπαθείς ομάδες

Related Posts