Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο (Μ35): Για εκπαιδευτές ειδικής αγωγής και εκπαιδευτές ατόμων με ειδικές ανάγκες

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο “SKILLS+: European Skills Competition for people with a labour disability”, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ ατόμων με εργασιακές δυσκολίες και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της πρακτικής άσκησης και της εκμάθησης στον χώρο εργασίας.

Βασική δραστηριότητα στο πλαίσιο του έργου θα είναι η υλοποίηση ενός Εθνικού διαγωνισμού με την συμμετοχή ατόμων με εργασιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ομάδες των 3 ατόμων και, με την βοήθεια ενός εκπαιδευτή / coach, θα αναπτύσσουν ένα case study περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο θα ανταπεξέλθουν σαν ομάδα σε εργασίες συγκεκριμένων επαγγελμάτων. Η καλύτερη ομάδα θα συμμετέχει στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό όπου θα διαγωνιστεί μαζί με τις νικήτριες ομάδες των υπόλοιπων χωρών που συμμετέχουν στο έργο.

Με στόχο την βέλτιστη υλοποίηση του Εθνικού διαγωνισμού, θα προηγηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο των εκπαιδευτών / coaches ώστε να εξοικειωθούν με την αντίστοιχη μεθοδολογία και εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν.

Σχετικό Άρθρο:  4 Βήματα και τα συνηθέστερα λάθη στην αναζήτηση ευρέσεως εργασίας

Όλοι οι εκπαιδευτές που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας προσκαλεί εκπαιδευτές ειδικής αγωγής και εκπαιδευτές / coaches ατόμων με ειδικές ανάγκες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Burgh-Haamstede της Ολλανδίας, 15-19 Ιουλίου 2019.

Το σύνολο των εξόδων, ήτοι κόστος αεροπορικών εισιτηριών και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Προφίλ των ατόμων & προϋποθέσεις:

  • Σχετική εμπειρία στην ειδική αγωγή ή στην εκπαίδευση / coaching ατόμων με ειδικές ανάγκες
  • Ευχέρεια στην χρήση της Αγγλικής γλώσσας (γραπτός και προφορικός λόγος)
  • Διαθεσιμότητα για την συμμετοχή στον Εθνικό Διαγωνισμό που θα υλοποιήσει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι έως 15 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο. Κουτούδη Παναγιώτη στο τηλέφωνο 2410 626943 και ώρες 09:00 – 17:00.

Σχετικό Άρθρο:  Σεμινάριο (Μ45): Κοινωνικός αποκλεισμός σε ευπαθείς ομάδες

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

Σεμινάριο (Μ35): Για εκπαιδευτές ειδικής αγωγής και εκπαιδευτές ατόμων με ειδικές ανάγκες

Related Posts