Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο (Μ25): Επιχειρηματικότητας

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: 06/12/2017

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τους εταίρους του Ευρωπαϊκού έργου «Social Entrepreneurship in Youth Work – Developing employability and innovations amongst the youth people», πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Επιχειρηματικότητα.

To σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και εν δυνάμει εκπαιδευτές. Στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών και των φορέων παροχής μη τυπικής εκπαίδευσης, ώστε να παρέχουν κατάρτιση σε θέματα επιχειρηματικότητας, σε νέους εργαζόμενους, στο προσωπικό διάφορων οργανισμών που συγκεντρώνουν νέους καθώς επίσης και σε ηγέτες που απευθύνονται στους νέους.

Στην εκπαίδευση έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν 5 άτομα από Ελλάδα τα οποία θα ταξιδέψουν στην Μάλτα, από τις 24 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018.

Προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα ηλικίας 21 έως 35 ετών που τους ενδιαφέρει ο τομέας της εκπαίδευσης (κυρίως πάνω σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας)
  • Εκπαιδευτές που ασχολούνται με την (κοινωνική) επιχειρηματικότητα
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν
  • Άτομα με άνεση στην ομιλία και στον χειρισμό της αγγλικής γλώσσας.
  • Άτομα με άνεση στην επικοινωνία με άλλα άτομα
Σχετικό Άρθρο:  Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στη Σεβίλλη – συμμετείχαν 4 άτομα από Ελλάδα που κέρδισαν στον διαγωνισμό καλύτερου business plan

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

Σεμινάριο (Μ25): Επιχειρηματικότητας

Related Posts