Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο (Μ32): Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: 02/08/2018

Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια επιχείρηση με ελάχιστο κόστος, να προωθήσεις τα προϊόντα παγκοσμίως, και δεν ξέρεις πως μπορεί να γίνει!

Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να δημιουργήσεις και να προωθήσεις με ελάχιστο κόστος ταυτόχρονα. Το λεγόμενο Hλεκτρονικό εμπόριο είναι η λύση!

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, διοργανώνει στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος “GET ConNEcted to the job market, και σε συνεργασία με τους εταίρους του έργου, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα το Ηλεκτρονικό εμπόριο και τα βασικά βήματα δημιουργίας μιας διαδικτυακής επιχείρησης.

Το σεμινάριο απευθύνετε σε άτομα τα οποία έχουν μια επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να την υλοποιήσουν, άτομα που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο Ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και γενικότερα σε οποιαδήποτε/οποιοδήποτε .

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από 29 Αυγούστου 2018 έως και 2 Σεπτέμβρη 2018, και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας (Ηρώων Πολυτεχνείου 169 κ’ Κουτσούμπα γωνία)  στη Λάρισα.

Προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα ηλικίας 28 και άνω
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν
  • Άτομα με άνεση στην ομιλία και στον χειρισμό της αγγλικής γλώσσας.
  • Άτομα με άνεση στην επικοινωνία με άλλα άτομα
Σχετικό Άρθρο:  Επιτυχής εκδήλωση και διεξαγωγή βιωματικού σεμιναρίου για δράσεις ενίσχυσης της απασχολησιμότητας στο εξωτερικό

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν, 5 άτομα από Ελλάδα.

Website of Project: https://gnet-project.eu/category/news/

Facebook: https://www.facebook.com/gnetproject/

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

Σεμινάριο (Μ32): Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Related Posts