Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο (Μ37): Εργαζόμενοι στον τομέα της νεολαίας

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο “Work based learning – the entrance to the professional future”, το οποίο στοχεύει στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος, το οποίο θα επιτρέπει στους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν σε κινητικότητες βασισμένες στη μάθηση μέσω της εργασίας (WBL), καθώς και στην προώθηση της απασχολησιμότητας των νέων μέσω μη-τυπικής εκπαίδευσης, επίσημης εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας σε πολλά επίπεδα.

Με στόχο την βέλτιστη υλοποίηση του έργου και την επίτευξη του κύριου στόχου του, προβλέπεται η υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου εργαζομένων στον τομέα της νεολαίας, μεσω του οποίου θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προωθεί ευκαιρίες κινητικότητας στα πλαίσια της μάθησης μέσω εργασίας (WBL).

Όλοι οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας προσκαλεί εργαζόμενους στον τομέα της νεολαίας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Σαραγόσα της Ισπανίας, 09-15 Ιουνίου 2019.

Σχετικό Άρθρο:  European Startuppers - Πόσο έτοιμοι νιώθουν οι νέοι να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση?

Το σύνολο των εξόδων, ήτοι κόστος αεροπορικών εισιτηριών και κόστη μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Προφίλ των ατόμων & προϋποθέσεις:

  • Ηλικία από 18 έως 30 ετών.
  • Ευχέρεια στην χρήση της Αγγλικής γλώσσας (γραπτός και προφορικός λόγος).
  • Διαθεσιμότητα για την συμμετοχή στο δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο του έργου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας τον Φεβρουάριο 2020.
  • Επιθυμητές γνώσεις στον τομέα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι έως 15 Μαϊου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Χειμώνα Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο 2410 626943 και ώρες 09:00 – 17:00.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

Σεμινάριο (Μ37): Εργαζόμενοι στον τομέα της νεολαίας

Related Posts