Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

LinkedIn Elevate: Η Εξέλιξη του Social Professionalism

John Kavvadias

Όπως όλοι γνωρίζουμε το LinkedIn αποτελεί μία social πλατφόρμα με στόχο την επαγγελματική δικτύωση. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύουν ένα πλήρες επαγγελματικό προφίλ, με το οποίο μπορούν να συνδεθούν με άλλους χρήστες, όπως συμφοιτητές και συνεργάτες, καθώς και να αναζητήσουν εργασία.

Πρόσφατα το LinkedIn ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας εφαρμογής για το διαμοιρασμό και τη διαχείριση πληροφοριών. Ο λόγος γίνεται για το LinkedIn Elevate, με το οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να κοινοποιήσουν και να προωθήσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

linkedin-elevate

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάσουν υλικό σχετικό με την εταιρεία στην οποία εργάζονται, έτσι ώστε να αυξήσουν το brand awareness και το social engagement μέσω Twitter και LinkedIn. Με αυτόν τον τρόπο οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό εργαλείο για τους εργοδότες, οι οποίοι μπορούν να έχουν μια αναλυτική εικόνα για την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους.

Σχετικό Άρθρο:  Ακολουθείς τη στρατηγική που σου ταιριάζει;

Ως γνωστόν, στο χώρο του online marketing υπάρχει πληθώρα παρόμοιων ανταγωνιστικών εφαρμογών, οι οποίες μάλιστα εξυπηρετούν αν όχι τις ίδιες, παρόμοιες ανάγκες. Το Elevate διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εφαρμογές μέσω του επιχειρηματικού του attitude. Η εφαρμογή παρέχει analytics μέσα από τα οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν:

• τον αριθμό των likes
• τoν αριθμό των comments
• πόσες φορές το υλικό τους έγινε share
• την απήχηση που είχε ως προς τους ενδιαφερόμενους users

Διαβάστε περισσότερα εδώ: suit.gr

LinkedIn Elevate: Η Εξέλιξη του Social Professionalism

Related Posts