Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Κατεβάστε τα mobile games μας εντελώς δωρεάν!

Όλοι μας έχουμε δυνατά και αδύνατα σημεία. Όλοι έχουμε κάτι στο οποίο είμαστε καλοί άνω του μέσου όρου και κάτι στο οποίο νιώθουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε… Τί μας εμποδίζει λοιπόν; Μπορούμε να αναπτύξουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητές μας με πολλούς και διάφορους τρόπους! Ένας από αυτούς είναι … παίζοντας!

Στο πλαίσιο του έργου “Triple E-dge: entrepreneurship, employability and entrerprising in a digital and gaming environment”, στο οποίο το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας συμμετέχει ως εταίρος, δημιουργήσαμε μερικά πρωτότυπα και διασκεδαστικά mobile games, τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη βασικών προσωπικών δεξιοτήτων!

Το παιχνίδι DODO στοχεύει στην ενίσχυση της προσωπικής ευελιξίας. Με άλλα λόγια, πόσο ευέλικτοι είμαστε σε μια κατάσταση; Πόσο προσαρμοστικοί; Μήπως θα έπρεπε να είμαστε παραπάνω; Στο παιχνίδι είστε το μικρό Dodo που θέλει πάση θυσία να φτάσει τον φίλο του στην απέναντι μεριά. Πρώτα όμως πρέπει να περάσει δυσκολίες που όλο αλλάζουν και όλο ίδιες μένουν!

Κατεβάστε το παιχνίδι δωρεάν σε συσκευές iOS και Android!

Games promotion
Games promotion

 

Σχετικό Άρθρο:  Οι δεξιότητες που κάνουν έναν ηγέτη να ξεχωρίζει

Το 2ο mobile game μας λέγεται SUSPECT και στόχος του είναι να υπάρχει πάντα σωστή και ολοκληρωμένη επικοινωνία ώστε να μεταδίδεται σωστά το μήνυμα. Το παιχνίδι είναι multiplayer οπότε χρειάζεται ταυτόχρονα με εσάς να είναι και κάποιος άλλος συνδεδεμένος. Ένας από τους δύο παίρνει το ρόλο του αστυνομικού και ο άλλος το ρόλο του θύματος μιας ληστείας. Το θύμα πρέπει να περιγράψει τον δράστη όσο πιο καλά μπορεί ενώ ο αστυνομικός πρέπει να βάλει τα στοιχεία που του δίνονται σε μια σειρά για να συλλάβει τον σωστό ένοχο! Ακούγεται απλό; Δεν είναι…

Κατεβάστε μαζί με κάποιον φίλο σας το παιχνίδι δωρεάν σε συσκευές iOs και Android!

Suspect Game

 

Το παιχνίδι Work it Out υπογραμμίζει πόσο σημαντική δεξιότητα είναι η επίλυση προβλημάτων. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει μια λύση όσο δύσκολη ή κρυμμένη και αν είναι! Στο παιχνίδι ο στόχος σας είναι να βρείτε τον τρόπο για να φύγετε από το γραφείο σας με περιορισμένες κινήσεις και ενάντια σε κινδύνους που ελοχεύουν! Θα τα καταφέρετε να φτάσετε … στο Σαββατοκύριακο;

Σχετικό Άρθρο:  Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Novo Mesto της Σλοβενίας από το ΙΝΑΝΕΠ

Κατεβάστε το παιχνίδι δωρεάν σε συσκευές iOS και Android!

Games promotion
Games promotion
Κατεβάστε τα mobile games μας εντελώς δωρεάν!

Related Posts