Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Ημερίδα «Νεανική επιχειρηματικότητα και η ιδιότητα του ενεργού πολίτη»

To έργο YOU. A.C.E.! – Innovating Youth Work to Foster Youth Active Citizenship, (Social) Entrepreneurship and (Self-) Employabilityστο οποίο συμμετέχει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με άλλους 4 οργανισμούς και πανεπιστήμια από την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Λιθουανία και την Πολωνία, έχει ως στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νέων και των ευκαιριών τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Νεανική επιχειρηματικότητα και κοινωνική επιχειρηματικότητα των νέων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 02 Ιουλίου 2019 στις 19:00, στα γραφεία του Ινστιτούτου Ηρώων Πολυτεχνείου 169, 4ος όροφος, 41223, Λάρισα. Η διάρκεια της θα είναι περίπου 2 ώρες.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα με θέμα την νεανική επιχειρηματικότητα, που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την νεανική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική επιχειρηματικότητα των νέων  και θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Σχετικό Άρθρο:  Σεμινάριο (Μ18): Ασφαλής χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ!

Κατά την λήξη της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.


Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του προγράμματος: Κα. Μαρία Σκούφη

Τηλέφωνο: 2410 626943 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.)

Ημερίδα «Νεανική επιχειρηματικότητα και η ιδιότητα του ενεργού πολίτη»

Related Posts