Η Πειραϊκή Ανάπτυξη ΑΕ- Αναπτυξιακή Εταιρεία της Νομαρχίας Πειραιά, σε συνεργασία με τη Ν.Α. Πειραιά, το Βιοτεχνικό και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, διοργανώνει Ημερίδα Επιμόρφωσης για την εφαρμογή του Συστήματος Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP), για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των Τροφίμων σύμφωνα με την Οδηγία ΕΕ 93/43/ΕΟΚ η οποία εναρμονίζεται με την Ελληνική Νομοθεσία με την υπ’αριθμ. 487/21-9-2000 ΚΥΑ η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1219/4-10-2000.
Η Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/11/2007 και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄, Ερμουπόλεως και Πηλίου 1 – Καμίνια (τηλ. 210-4539395), απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και τη προσφορά προς πώληση ή τη διάθεση των τροφίμων και γενικά με τη διαχείριση τροφίμων.
Ενδεικτικά οι κλάδοι που τους ενδιαφέρει άμεσα είναι:
- οι κρεοπώλες
- οι αρτοποιοί
- οι ζαχαροπλάστες
- τα εστιατόρια
- οι αποθήκες τροφίμων
- οι διακινητές τροφίμων
- οι έμποροι τροφίμων κλπ.