Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Η Ελλάδα στην Ιαπωνία!

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Επιχειρηματική Αποστολή στο Τόκυο της Ιαπωνίας, την οποία διοργάνωσε η εταιρία μας OECON Group με την ένθερμη και σημαντική συμμετοχή των Επιμελητηρίων Ρεθύμνης, Χανίων, Λακωνίας, του Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε., αλλά και μεμονωμένων Παραγωγών.

Η Αποστολή διεξήχθη υπό την Επωνυμία Made in Greece και με αναγνωρίσιμο σήμα στην Ασία, από προηγούμενες αποστολές της OECON Group.

Η αποστολή περιλάμβανε τριμηνιαία προετοιμασία συναντήσεων, ενημέρωση 220 εισαγωγέων, χονδρεμπόρων και λιανεμπόρων μεγάλης κλίμακας για τη γκάμα των ελληνικών προϊόντων που θα συμμετέχουν στην αποστολή, συμμετοχή στη Wine & Gourmet 2016 με Προκαθορισμένες Συναντήσεις, Ιδιωτικά Επιλεγμένα ραντεβού και Follow-up ενός μήνα στους Εισαγωγείς που επέδειξαν ενδιαφέρον.

Συνολικά συμμετείχαν 26 Έλληνες Παραγωγοί από Κρήτη, Πελοπόννησο, Μακεδονία και Αττική, με μια γκάμα 248 Προϊόντων.

Ενεργό και άμεσο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει για συνεργασίες 78 Επαφές με τις οποίες Τοπικό Προσωπικό Υποστήριξης (στην Ιαπωνία), και Στελέχη της εταιρίας μας είναι σε Επαφές.

Η Εταιρία μας εξελίσσει την Παρουσία σας στην Ιαπωνική Αγορά σε ανώτερα επίπεδα, και ΔΕΝ περιορίζεται σε μια απλή Εκθεσιακή Συμμετοχή.

Σχετικό Άρθρο:  Απλά tips για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση

Για την καλύτερη ενημέρωση των συμμετεχόντων και των λοιπών παραγωγών της Κρήτης θα πραγματοποιηθούν Εκδηλώσεις στο Επιμελητήριο Ρέθυμνο στις 9/05 και στο Επιμελητήριο Χανίων στις 11/05.

Τις θερμές μας Ευχαριστίες στα Στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο, και ιδιαιτέρως στον κο Πρωτόπαπα, Γραμματέα ΟΕΥ Α’, και στον κο Μαθιουδάκη, Γραμματέα ΟΕΥ Α’, για την ένθερμη και ουσιαστική υποστήριξη που μας παρείχαν τόσο πριν την μετάβαση μας στο Τόκυο, όσο και κατά τη διάρκεια αυτής.

Η Ελλάδα στην Ιαπωνία!

Related Posts