Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο για Startup Κοινωνικές Επιχειρήσεις

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός του ETC.4SE με τίτλο “Σκέψου κοινωνικά, δράσε επιχειρηματικά” στοχεύει στο να αναδείξει ιδέες για τη δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων στις 4 χώρες-εταίρους του έργου – την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Άνεργοι και νέες κοινωνικές επιχειρήσεις από κάθε χώρα καλούνται να πάρουν μέρος στο Διαγωνισμό και να μοιραστούν τις ιδέες τους για την έναρξη μιας επιχείρησης που θα αντιμετωπίζει ένα κοινωνικό ή περιβαλλοντικό ζήτημα. Οι διαγωνιζόμενοι στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους πρώτα σε εθνικό επίπεδο στη διάρκεια μιας ημερίδας που θα διοργανωθεί στην Αθήνα, και εκείνοι με τις καλύτερες ιδέες θα κερδίσουν:

  • πρόσβαση σε δωρεάν συμβουλευτική για 2 μήνες σχετικά με το πώς να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους και να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους ακολουθώντας το μοντέλο των 13 βημάτων
  • την ευκαιρία να πάρουν μέρος στον τελικό του Διαγωνισμού που θα διοργανωθεί στην Αθήνα και θα αναδείξει τους νικητές μεταξύ των τεσσάρων Ευρωπαϊκών χωρών. Οι νικητές θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 1.250 ευρώ.
Σχετικό Άρθρο:  Πως οι κορυφαίοι managers δημιουργούν νέες πραγματικότητες

Ο τελικός του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού παρακαλούμε επισκεφθείτε τον Οδηγό του Διαγωνισμού.

Η προθεσμία για την υποβολή των ιδεών σας στην Ελλάδα είναι στις 30 Απριλίου, οπότε παρακαλούμε καταθέστε την ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΕΔΩ.

Δημοσιεύτηκε στο : www.etc4se.eu

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο για Startup Κοινωνικές Επιχειρήσεις

Related Posts