Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Επίσκεψη στον Δημοτικό Λαχανόκηπο του Δήμου Λαρισαίων

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (ΙΝ.ΑΝ.ΕΠ.) διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, το 2ο θεματικό εργαστήρι αγροτικής επιχειρηματικότητας & επαγγελματικού προσανατολισμού για γυναίκες μετανάστες στην Ελλάδα! 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «URBAGRI4WOMEN – Καινοτόμες πρακτικές και κοινές αστικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη της ενσωμάτωσης μεταναστών γυναικών στις τοπικές κοινωνίες μέσω αστικών αγροτικών δραστηριοτήτων» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ενσωμάτωσης και με ταυτόχρονη συνδιοργάνωση σε  Ιταλία, Αυστρία, Γαλλία, Κύπρο, Πορτογαλία και Αγγλία. Το εργαστήρι που έχει θέμα, «Αγροτικές δραστηριότητες στην πόλη» χωρίζεται σε δύο μέρη, εκ των οποίων το θεωρητικό μέρος πραγματοποιήθηκε ήδη τον προηγούμενο μήνα. Έτσι, την Παρασκευή 4 Μαΐου, οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον δημοτικό λαχανόκηπο του Δήμου Λαρισαίων και να παρακολουθήσουν το πρακτικό κομμάτι της ενότητας συμμετέχοντας σε κηπουρικές δραστηριότητες.

Η επίσκεψή είναι ανοιχτή και δωρεάν για όσες γυναίκες μετανάστες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +30 2410626943 ή αποστείλετε email στο projects@ied.eu με θέμα «Εργαστήρι URBAGRI4WOMEN».

Σχετικό Άρθρο:  Προσομοίωση επιχειρηματικής δραστηριότητας από ομάδα γυναικών στη Βερδικούσια Ελασσόνας με την υποστήριξη του ΙΝ.ΑΝ.ΕΠ.

Υπ. Επικοινωνίας: Άννα Κορωνιώτη

Επίσκεψη στον Δημοτικό Λαχανόκηπο του Δήμου Λαρισαίων

Related Posts