by Institute of Entrepreneurship Development iED

Entre Learning: μια υπηρεσία που χτίζει το μέλλον του επαγγελματία

Οι ευκαιρίες για ενίσχυση των γνώσεων των ενήλικων ατόμων που ήδη απασχολούνται σε κάποια επιχείρηση σπανίζουν. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχονται συνήθως καθίστανται χρονοβόρες και αναποτελεσματικές.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας δημιούργησε μια καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα, που θα αποτελέσει το πλέον χρηστικό εργαλείο αξιολόγησης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης, γιατί με το νέο πρόγραμμα Entre Learning λύνει το πρόβλημα του χρόνου και του χώρου, μέσω μιας προηγμένης πλατφόρμας εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, με αποτελεσματικό και εγγυημένο τρόπο εξατομικευμένης προσέγγισης του χρήστη.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις που θέλουν να αξιολογήσουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο το ανθρώπινο δυναμικό τους, αλλά και στον ίδιο τον επαγγελματία που θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του.

elearning

Ο εργαζόμενος δε χρειάζεται να απουσιάζει από την επιχείρηση κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του και εξειδικεύεται πάνω στα χρήσιμα και προοδευτικά εργαλεία που απαιτεί ο τομέας του, με βάση τους στόχους που ο ίδιος θέτει για την επαγγελματική του εξέλιξη και ακριβώς πάνω στις ανάγκες του.

Στο πρώτο βήμα του Entre Learning παρέχεται στον επαγγελματία η πλήρης αξιολόγηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του, βάση της επαγγελματικής του πορείας, και εντοπίζονται από το πρόγραμμα τα σημεία που πρέπει να ενισχύσει, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται για την εταιρία μια πλήρης και αναλυτική βάση δεδομένων αξιολόγησης του προσωπικού της.  Επιπλέον, αυτή η αναλυτική βάση δεδομένων αξιολόγησης, που δημιουργείται ταχύτατα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης για την υλοποίηση μελλοντικών σχεδίων.

Στο επόμενο στάδιο του προγράμματος, ο κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, που μπορεί να χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή.

Στην εξατομικευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα παρέχονται στο άτομο ολοκληρωμένες προτάσεις σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης των προκλήσεων που τίθενται στην εργασία του και τα προηγμένα εργαλεία που θα χρειαστεί, με προοπτική την μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητά του μέσα στην εταιρία, δίνοντάς του παράλληλα και τη δυνατότητα  να προοδεύσει στην καριέρα του.

Το Entre Learning είναι μια απεριόριστα και πλήρως ενημερωμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα που βασίζεται στις ατομικές ανάγκες του κάθε εργαζομένου,  χωρίς τα περιττά πεδία γενικής επαγγελματικής κατάρτισης,  με στοχευμένες απαντήσεις για τους τομείς που καλείται να αναπτύξει το εκάστοτε άτομο πάνω στο επάγγελμά του.

Η υπηρεσία λειτουργεί σαν «προσωπικός σύμβουλος», αλλά είναι και μια ταχύτατη, στοχευμένη και αποτελεσματική διαδικασία εκπαίδευσης.  Δεδομένου ότι ο εργαζόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα ανά πάσα στιγμή και από το χώρο εργασίας του, το πρόγραμμα εξ – αποστάσεως εκπαίδευσης Entre Learning καθίσταται ένα πολύτιμο και χρηστικό εργαλείο για την άμεση επίλυση των προκλήσεων που παρουσιάζονται στον επαγγελματία σε καθημερινή βάση.

Το καινοτόμο πρόγραμμα Entre Learning δημιουργήθηκε από τους καλύτερους σύμβουλους επιχειρήσεων και τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης εργαζομένων.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας στο χώρο και το χρόνο, και η εξατομικευμένη προσέγγιση του χρήστη, την καθιστά το αποτελεσματικότερο εργαλείο εκπαίδευσης και ανάπτυξης που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα για τις επιχειρήσεις.

Σε μια εποχή που ο ελεύθερος χρόνος για εκπαίδευση είναι ελάχιστος, οι εξελίξεις σε όλα τα επαγγέλματα ραγδαίες και οι απαιτήσεις τεράστιες, το Entre Learning αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχείρηση που στοχεύει στην μέγιστη παραγωγικότητα και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

 

Τελευταία Νέα

Γίνετε Πρότυπο: Εμπνεύστε τη Νέα Γενιά...

Είστε μία δυναμική και καταξιωμένη γυναίκα στον τομέα της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής, των τεχνών ή των μαθηματικών; Σας προσκαλούμε να...

Socially Agile Hackathon: Οι Ομάδες από...

Στις 21 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το διαδικτυακό Hackathon μέσω της πλατφόρμας Zoom, το οποίο διοργάνωσε το έργο Socially Agile, εταίρος του οποίου είναι...

Ενδυνάμωση της Nεολαίας στην Kοινωνική Eπιχειρηματικότητα...

Στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου "Socially Agile", συντάχθηκε με επιτυχία μια ολοκληρωμένη έκθεση για τη διερεύνηση του τοπίου της κοινωνικής...

Ανοικτή Πρόσκληση: Online Σεμινάριο για την...

Είστε νέος/α επιχειρηματίας ή ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη; Θέλετε να εξελίξετε τις γνώσεις σας και να ενσωματώσετε τις αρχές της...

Διαδραστικό βιβλίο SAHHim: Καλλιεργώντας Υγιείς Τρόπους...

Το SAHHim δημιουργήθηκε για να βελτιώσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες των μαθητών με ειδικές ανάγκες (SSN) και των εκπαιδευτικών τους σχετικά...