Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Είσαι Κοινωνικός Επιχειρηματίας ή Ειδικός στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ; Μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας!

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας συμμετέχει στο έργο «Up to Youth Promoting Future Digital Social Entrepreneurs» σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς και πανεπιστήμια από την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Σλοβενία και την Πορτογαλία. To Ευρωπαϊκό έργο «Up to Youth» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος Erasmus+, στοχεύει στην ενθάρρυνση των νέων ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για την ψηφιακή και κοινωνική επιχειρηματικότητα. Οι συγκεκριμένες δεξιότητες είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν μια ενημερωμένη ψηφιακή κοινωνική επιχείρηση.

Στο πλαίσιο του έργου, θα συνενώσουμε την ψηφιακή επιχειρηματικότητα και την κοινωνική επιχειρηματικότητα και θα επιδιώξουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση των δεξιοτήτων της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, των οικονομικών δεξιοτήτων, των δεξιοτήτων ψηφιακών μέσων, των δεξιοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ και των δεξιοτήτων πολυπολιτισμικής ευαισθητοποίησης των νέων, προκειμένου  να τους ενθαρρύνουμε να γίνουν κοινωνικοί επιχειρηματίες . Με αυτό τον τρόπο οι νέοι θα μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το έργο θα ενθαρρύνει επίσης τους νέους να εγκαθιδρύσουν τις δικές τους επιχειρήσεις και να συμβάλουν στη μείωση του ποσοστού ανεργίας. Όλα αυτά θα αναφέρονται στο εκπαιδευτικό υλικό που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια του έργου τους ερχόμενους μήνες.

Σχετικό Άρθρο:  Το ΙΝΑΝΕΠ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Μαθητείας

Ένας άλλος στόχος του έργου είναι να εξοικειωθούν οι νέοι με την ιδέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και του ψηφιακού μάρκετινγκ. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να πάρουμε συνέντευξη κάποιους κοινωνικούς επιχειρηματίες (social entrepreneurs) ή κάποιους ειδικούς στο ψηφιακό μάρκετινγκ (digital experts or digital marketing experts) προκειμένου να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους ως επιχειρηματίες.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, θα έχετε την δυνατότητα να μας παρουσιάσετε την επιχείρηση σας και να μας δώσετε σχετικές πληροφορίες , καθώς επίσης και να μας αναφέρετε την συνολική σας εμπειρία (ποια ήταν η αρχική σας ιδέα, πως ξεκινήσατε, ποια εμπόδια συναντήσατε, εάν πετύχατε τον στόχο σας κλπ.).

Όλες οι συνεντεύξεις θα βιντεοσκοπηθούν και θα ανέβουν τόσο στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου όσο και στην Ιστοσελίδα του έργου.

Εάν λοιπόν, είστε ένας κοινωνικός επιχειρηματίας ή ένας ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ και ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε μαζί μας αλλά και σε πολλούς νέους ακόμα την εμπειρία σας, συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής, προκειμένου να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Σχετικό Άρθρο:  10 Βασικές Συμβουλές για Επαύξηση της Κυβερνοασφάλειας Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: 14/04/2019

Είσαι Κοινωνικός Επιχειρηματίας ή Ειδικός στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ; Μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας!

Related Posts