by Institute of Entrepreneurship Development iED

Πρόσκληση στην Δεύτερη GrowINg Ομάδα Εργασίας

Τοποθεσία: Online
15 Ιουλίου 2021

Πληροφορίες

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στην δεύτερη GrowINg ομάδα εργασίας. Πρόκειται για την δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου, 2021, και ώρα 17:00, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «GrowINg: SME’s Growth and Innovation through Learning at the Workplace».

Παρουσίαση του GrowINg

Πρόκειται για ένα Erasmus+ έργο, που στοχεύει στην προώθηση της επιχειρηματικής νοοτροπίας και των σχετικών δεξιοτήτων στους εργοδότες μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επιπλέον, έχει σαν στόχο την ενίσχυση των εκπαιδεύσεων, προς τους εργοδότες και τους εργαζομένους, των επιχειρήσεων. Ο σχεδιασμός του GrowINg έχει γίνει στα πλαίσια της αντιμετώπισης των προκλήσεων του 21ου αιώνα και της επιχειρηματικής οικονομίας. Είναι μια στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ 6 οργανισμών από την Πορτογαλία, την Κύπρο, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικές με το GrowINg, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου.

GrowINg Ομάδα Εργασίας: Περιεχόμενο και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Η δεύτερης ομάδας εργασίας θα έχει διάρκεια μιας ώρας. Στόχος της συνάντησης είναι να προσκαλέσει σε εθνικές συναντήσεις διαλόγου εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Διαχείριση ανθρώπινων πόρων.
  • Επαγγελματικής καθοδήγησης.
  • Εκπαίδευσης.
  • Τέλος, με την κατάρτισης ενηλίκων, που αφορά εταιρείες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν τις δημοσιεύσεις και τους πόρους, που προέκυψαν από την κοινοπραξία. Η παρούσα συνάντηση θα έχει ως επίκεντρο το δεύτερο παραδοτέο του έργου. Πρόκειται για έρευνα με τίτλο «Πλαίσιο για την Μάθηση στο Χώρο Εργασίας», η οποία είναι διαθέσιμη στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, και μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, στην δεύτερη GrowINg ομάδα εργασίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι έως την Τρίτη 13 Ιουλίου, 2021.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων συμμετοχής, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Με το πέρας της συνάντησης θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

15 Ιουλίου 2021
Οι εγγραφές για την συμμετοχή στην εκδήλωση "Πρόσκληση στην Δεύτερη GrowINg Ομάδα Εργασίας" έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Άλλες εκδηλώσεις

Συμμετοχή στο Δωρεάν Διαδικτυακό Workshop: Αναπτύσσοντας Δεξιότητες στην Τεχνολογία Blockchain

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας καλεί να συμμετέχετε στο δωρεάν διαδικτυακό workshop για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην τεχνολογία Blockchain, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 13:00 μμ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου BlockchainED. BlockchainED: Blockchain Technological Education and Innovation for Adults Lifelong Learning and Labour Market Skills Το ευρωπαϊκό […]

Δωρεάν Εκπαιδευτική Δραστηριότητα στη Λευκωσία για Εκπαιδευτές Ενηλίκων 

Ασχολείστε με την εκπαίδευση ενηλίκων σε προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης και θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην δωρεάν εκπαιδευτική δραστηριότητα με θέμα «Δράσεις για την Αντιμετώπιση και την Πρόληψη των Κινδύνων των Νέων στα Κοινωνικά Δίκτυα». Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, από […]

Ανοιχτό Κάλεσμα για Δωρεάν Εκπαιδευτική Δραστηριότητα στη Βόρεια Μακεδονία

Είστε εκπαιδευτής με γνώσεις Business Intelligence (Επιχειρηματική Ευφυΐα) ή εφαρμόζετε αρχές και εργαλεία Business Intelligence στον τομέα σας; Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη δωρεάν εκπαιδευτική δραστηριότητα στη Βόρεια Μακεδονία με θέμα «Διαμόρφωση Εκπαιδευτών για το έργο BI4SME» που θα πραγματοποιηθεί στο Tetovo, από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου […]