Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Χρηματοδότηση στα μέτρα σου

Είτε ξεκινάς τη νέα σου επιχείρηση τώρα, είτε είσαι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας που σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε νέους τομείς, πρέπει να σχεδιάσεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο χρηματοδότησής για την εταιρεία σου, το οποίο θα προσελκύει νέους επενδυτές και θα παρέχει σταθερές αποδόσεις στους συνεργάτες σου.

Οι επιλογές σου πλέον είναι περισσότερες από ποτέ, επιτρέποντάς σου να οργανώσεις το τέλειο επιχειρησιακό σχέδιο για το μέλλον. Όμως κάθε στρατηγική επιφέρει και τα δικά της ρίσκα, που μπορεί να την καθιστούν ακατάλληλη για την επιχειρηματική σου ιδέα. Πώς μπορείς να ξέρεις ποια λύση είναι η καταλληλότερη για τις ανάγκες σου;

Επιχειρηματικά Δάνεια

Τα επιχειρηματικά δάνεια είναι η δημοφιλέστερη επιλογή, αλλά δεν είναι πάντα η πιο βιώσιμη για τις νέες επιχειρήσεις, ειδικά αν δεν αποδειχθούν μακροπρόθεσμα βιώσιμες με τη δυνατότητα να αποδίδουν μεγαλύτερα κέρδη μέσα στα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους.

Όσο αφορά στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, ένα δάνειο μπορεί να είναι μια πολύ πιο βολική λύση, αλλά μπορεί γρήγορα να γίνει ένα ρίσκο, ειδικά όταν έρχονται αντιμέτωπες με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Entre Finance, κάθε επιχειρηματίας μπορεί να αξιολογήσει το δάνειο που απαιτείται και να επιδιώξει το ποσό που χρειάζεται εύκολα και απλά, χωρίς περιττούς κινδύνους.

Σχετικό Άρθρο:  Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις φοβούνται να πάρουν αποφάσεις

Επιχειρηματικές συμμετοχές

Οι επιχειρηματικές συμμετοχές δεν είναι πλέον αποκλειστικά το προνόμιο των μεγάλων εταιρειών. Μικρές επιχειρήσεις και άλλοι επαγγελματίες μπορούν πλέον να συνεργαστούν ώστε να μοιραστούν τα έξοδα για την επόμενη μεγάλη επέκτασή τους, καθώς και τα κέρδη τους. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα ξεκάθαρο, μακροπρόθεσμο πλάνο χρηματοδότησης, σχεδιασμένο από έμπειρους οικονομικούς συμβούλους.

Χάρη στην υπηρεσία Entre Finance, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να υπολογίσουν το μερίδιο της χρηματοδότησης καθώς και τον σχετικό κίνδυνο, ώστε να πετύχουν τον καλύτερο δυνατό διαμοιρασμό των μελλοντικών κερδών τους.

Ενδιάμεση Χρηματοδότηση

Έχεις ξεκινήσει το επόμενο φιλόδοξο start-up; Έχεις μία μικρή επιχείρηση που ήδη στοχεύει να φτάσει στην κορυφή; Είσαι στέλεχος οικονομικής διεύθυνσης σε μία μεγάλη επιχείρηση που ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη επέκταση;

Πολλοί επαγγελματίες πλέον στρέφονται στην επιλογή της ενδιάμεσης χρηματοδότησης, ώστε να λάβουν το απαραίτητο κεφάλαιο από ιδιώτες με αντάλλαγμα ομόλογα υψηλής απόδοσης. Έτσι, επιτρέπουν σε υποψήφιους ιδιώτες να δώσουν στις νέες ιδέες την προώθηση που χρειάζονται, ανταμείβοντάς τους στο εγγύς μέλλον.

Σχετικό Άρθρο:  Πώς να γίνετε το «αφεντικό» μιας μεγάλης εταιρείας

Μέσω των εφαρμογών της υπηρεσίας Entre Finance, αξιολόγησε την απαραίτητη επένδυση και δημιούργησε το καλύτερο δυνατό σχέδιο ανταπόδοσης για τους επενδυτές σου, απλά συμπληρώνοντας τα σχετικά ερωτηματολόγια.

Άλλες πηγές κεφαλαίου

Εάν κάνεις τώρα τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, η χρηματοδότησή σου μπορεί να προέρχεται από μικρότερες, ανεπίσημες πηγές.

Ίσως το πρώτο σου κεφάλαιο προέρχεται από ένα μικρό «οικογενειακό» δάνειο ή είναι απλά μία επένδυση από ένα φίλο ή παλιό συνεργάτη, ο οποίος θέλει να εμπιστεύεται πλήρως τις ικανότητές σου και θέλει να στηρίξει τις φιλόδοξες βλέψεις σου. Πολλές φορές, αυτά τα κεφάλαια επιτρέπουν στις μεγάλες επιχειρήσεις του αύριο να πάρουν τα πρώτα τους βήματα.

Αν είσαι ένας φιλόδοξος νέος επιχειρηματίας που θέλει να ανταμείψει τους πρώτους επενδυτές του, η υπηρεσία Entre Finance θα σου επιτρέψει να υπολογίσεις το αρχικό σου κεφάλαιο και να εκτιμήσεις τους εγγύτερους χρηματοοικονομικούς κινδύνους. Έτσι, θα πάρεις μία ολοκληρωμένη, αντικειμενική αναφορά που θα είναι κατανοητή ακόμη και σε χρήστες που δεν είναι βετεράνοι των επενδύσεων!

 

Χρηματοδότηση στα μέτρα σου

Related Posts