Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο με θέμα την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Σε ενδιαφέρει να μπεις στον χώρο των επιχειρήσεων και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις? Έχεις ως ιδέα τη δημιουργία μιας κοινωνικής επιχείρησης αλλά δεν έχεις λάβει κάποια εκπαίδευση σχετική με αυτό? Σε ενδιαφέρει να προβάλεις την ιδέα σου και σε άλλες χώρες της Ευρώπης? Αυτό το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας είναι για εσένα.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τους εταίρους του Ευρωπαϊκού έργου «YSE – Social Entrepreneurship for youth in Europe», πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στις 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 μμ στα γραφεία μας (Ηρώων Πολυτεχνείου  169 & Κουτσούμπα) στη Λάρισα.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου θα είναι η:

  • Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
  • Επιχειρηματικό σχέδιο (business plan)
  • Καμβάς Επιχειρηματικού Σχεδίου
  • Καμβάς Επιχειρηματικού Σχεδίου (Δημιουργία-Ανάπτυξη)

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, για την δημιουργία του δικού τους business plan και θα έχουν στη διάθεση τους μια εβδομάδα προκειμένου να αποστείλουν την ιδέα τους καταγεγραμμένη (έως 01 Απριλίου).

Σχετικό Άρθρο:  Σεμινάριο (Μ40): Αγροτική Επιχειρηματικότητα

Στη συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση από το Ινστιτούτο μας και θα αναδειχθούν 2 ως οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες – επιχειρηματικά σχέδια. Οι 2 καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν και να συμμετέχουν στη 2ημερη συνεδρία που θα γίνει στην Ισπανία τον Ιούνιο, όπου οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε άτομα από Ισπανία, Ιταλία, Σλοβενία και Ολλανδία.

Εάν σας ενδιαφέρει το σεμινάριο παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι και τις 26/03/2018: https://goo.gl/forms/kaaARnL8jHfSkwhf2

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2410 626943 με την κα. Μπαχούση Τζούλια (09:00 – 17:00) ή στο projects@ied.eu.

Σεμινάριο με θέμα την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Related Posts