Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Σεμινάριο για την ενίσχυση των προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των νέων για την μακροχρόνια απασχολησιμότητα τους

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED) στο πλαίσιο του έργου WORTHYouth Employment at the WORk Life Through LongTerm Employability Skillsπρόκειται να διοργανώσει εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο την ενίσχυση των προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των νέων.

Το έργο είχε σαν στόχο τον καθορισμό των απαραίτητων δεξιοτήτων για τη μακροχρόνια απασχολησιμότητα των νέων, την ανάδειξη στρατηγικών κατάρτισης, την δημιουργία μεθοδολογίας κατάρτισης για τους εκπαιδευτές των νέων, την στήριξη των αναγκών ενός βιώσιμου και ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους. Με βάση αυτούς τους στόχους αναπτύχθηκε το εκπαιδευτικό υλικό και η πλατφόρμα του έργου τα οποία θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στον χώρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED), Ηρώων Πολυτεχνείου 169, 4ος όροφος, 41223, Λάρισα.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορεί να καλέσει στο 2410 626943 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.) και να μιλήσει με την υπεύθυνη κα. Μαρία Δαλακούρα.

Σεμινάριο για την ενίσχυση των προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των νέων για την μακροχρόνια απασχολησιμότητα τους