Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Πρόσκληση για συμμετοχή σε συζήτηση με θέμα «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0»

Η Βιομηχανία 4.0, ή αλλιώς η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση όπως είναι επίσης γνωστή, αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο τον κόσμο των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνον της βιομηχανίας. Πρόκειται για έναν όρο ο οποίος αναφέρεται στην αυτοματοποίηση των σύγχρονων συστημάτων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έξυπνων δικτύων και την άμεση ανταλλαγή δεδομένων. Έτσι, γίνεται γρήγορα αντιληπτό ότι η Βιομηχανία 4ης γενιάς θα φέρει όχι μόνο πλεονεκτήματα και ευκολίες, αλλά και προκλήσεις.

Με αφορμή το Erasmus+ έργο RESTART: Digital Training Toolbox to FosteR EU’S IndusTry 4.0 RevoluTion στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0» και προσκαλεί ICT managers επιχειρήσεων ή και οργανισμών, επιχειρηματίες, υπευθύνους προσωπικού και προϊσταμένους, αλλά και όποιον εν γένει ανήκει στον επιχειρηματικό κόσμο ή στον βιομηχανικό τομέα και ενδιαφέρεται για τη Βιομηχανία 4.0., προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις, σχετικά με τις αλλαγές που έχει επιφέρει ήδη, ή που προβλέπεται να φέρει μελλοντικά, η Βιομηχανία 4ης γενιάς σε επίπεδο παραγωγής, εξυπηρέτησης, διαχείρισης καθώς και αυτοματισμού των ενεργειών και ψηφιακών δεξιοτήτων του προσωπικού.

Σχετικό Άρθρο:  Πρόσκληση για συμμετοχή στο έργο «EProjectConsult» στην Ιταλία

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω μέχρι και τις 21 Μάιου 2018.

Πρόσκληση για συμμετοχή σε συζήτηση με θέμα «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0»

Related Posts