Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

i-Profit: Λογιστικές υπηρεσίες, ενάρξεις, cloud, λογιστικό γραφείο

Στην i-Profit παρέχουμε λογιστικές, φοροτεχνικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη σε εξειδικευμένα οικονομικά θέματα.

Το γραφείο μας προσφέρει ένα σύνολο από υπηρεσίες που εκτός από τις συνήθεις ανάγκες (τήρηση βιβλίων, υποβολή φορολογικών δηλώσεων κλπ.), εστιάζουν σε κρίσιμες περιοχές που καλύπτουν:

  • Την οργάνωση του λογιστηρίου, τον προσανατολισμό και την εποπτεία της λειτουργίας του.
  • Το σχεδιασμό και τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων και αναφορών (reporting).
  • Τον συντονισμό όλων των λειτουργιών της οικονομικής δ/νσης.
Σε ποιούς απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν?

Απευθυνόμαστε σε ατομικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που επιθυμούν να έχουν κάτι επιπλέον από την απλή τήρηση βιβλίων ενός λογιστικού γραφείου, όπως για παράδειγμα ένα τριμηνιαίο reporting με τα αποτέλεσμα ή υποστήριξη για προγράμματα ΕΣΠΑ.

Όλα τα παραπάνω παρέχονται σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, αφού χρησιμοποιούμε εφαρμογές cloud για όλες τις υπηρεσίες μας.

Που βασίζεται η επιτυχία της ιδέας της επιχείρησης?

Η εφαρμογή του cloud accounting στο 100% των υπηρεσιών μας. Με τον όρο cloud accounting εννοούμε την υπηρεσία λογιστικής υποστήριξης που παρέχεται online μέσω του internet, είτε εγκαθιστώντας το κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή μας, είτε μέσω κάποιου web browser. Και στις δυο περιπτώσεις, το software τρέχει ουσιαστικά στους server του παρόχου της υπηρεσίας αντί για τους server της εταιρείας μας.

Σχετικό Άρθρο:  Mermix: Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις! Απλά ενοικίασε το!

Το cloud accounting υποστηρίζει αποτελεσματικά τις ανάγκες τήρησης λογιστικών βιβλίων για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες κάθε είδους λογιστηρίου. Πρόκειται για μία σύγχρονη online λύση, βοηθώντας σας να αντλήσετε άμεσα μεγαλύτερη αξία με χαμηλότερο κόστος.

Με εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, η υπηρεσία επιτρέπει την προσαρμογή βασικών λειτουργιών στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Με ενσωμάτωση όλων των προβλεπόμενων φορολογικών εντύπων και αυτόματη ενημέρωση εκδόσεων, διασφαλίζει διαρκή συμβατότητα με τις ισχύουσες κάθε φορά φοροτεχνικές διατάξεις.

Λίγα λόγια για εσάς…

Ασχολούμαι επαγγελματικά με λογιστικές και χρηματοοικονομικές εργασίες από το 2000. Έχω εργαστεί ως προϊστάμενος λογιστηρίου, λογιστής-φοροτεχνικός, financial controller και project manager σε μεγάλους οργανισμούς, όπως την Shelman, την Famar, την Hellas on Line και την Centric Holdings.

Που μπορεί κανείς να σας βρεί?

Website: www.i-profit.gr

Facebook: https://www.facebook.com/iProfitFS/r

Twitter: https://twitter.com/iProfitFS

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/i-profit-financial-services

Google+: https://plus.google.com/u/0/b/102678142020190037114/

i-Profit: Λογιστικές υπηρεσίες, ενάρξεις, cloud, λογιστικό γραφείο

Related Posts