Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Η Λάρισα γιόρτασε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καινοτομίας και Δημιουργικότητας

Με επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση «Meetup» των Larissa Developers που διοργανώθηκε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στον χώρο του οργανισμού ΛΙΝΤΟ. Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε ως θεματική τα «Conversational UIs και Chat Robots» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καινοτομίας και Δημιουργικότητας με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.
Την εβδομάδα 23 με 29 Οκτωβρίου 2017, διοργανώθηκαν εκατοντάδες παρόμοιες εκδηλώσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι να προωθηθούν νέες τεχνολογίες, να δικτυωθούν οι νέοι μεταξύ τους και να διαδοθεί το μήνυμα της καινοτομίας και δημιουργικότητας σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Επόμενη παρόμοια εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2018 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας (Startup Europe Week). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Ινστιτούτου www.entre.gr , ενώ για τις συναντήσεις των Larissa Developers στο site: https://www.meetup.com/Larissa-Developers-Meetup/

Η Λάρισα γιόρτασε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καινοτομίας και Δημιουργικότητας

Related Posts