Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες & startups

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας πρόκειται να υλοποιήσει στην Λάρισα καινοτόμο εργαστήριο επιχειρηματικότητας με θέμα «Προώθηση και υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας» και στόχο την προώθηση και υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων ή/και ατόμων που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν τη δική τους (κοινωνική) επιχείρηση.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και του έργου “YounGO – Encouraging Social Entrepreneurship Among European Youth” έχει αναπτυχθεί εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό με βάση το παιχνίδι και την υλοποίηση δραστηριοτήτων – gamified training material.

Πρόκειται για εργαστήρι τεσσάρων φάσεων που στοχεύει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, στην αντιμετώπιση προβλημάτων με καινοτόμες λύσεις, στην αφομοίωση των σχετικών πληροφοριών ενός κοινωνικού προβλήματος,στην εξερεύνηση εναλλακτικών και τέλος στον σχεδιασμό και υλοποίηση ιδεών.

Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί η βιωματική εφαρμογή του εκπαιδευτικού υλικού και των εκπαιδευτικών τεχνικών που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου, με εισηγήτρια την κα. Αλβίζου Αικατερίνη.
Απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες ή/και νέους που επιθυμούν να ιδρύσουν τη δική τους (κοινωνική) επιχείρηση, ηλικίας 16 έως 29 ετών.

Σχετικό Άρθρο:  Φέρνοντας την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την εκπαίδευση μέσα στις φυλακές

Το εργαστήρι επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, 17:00 – 21:00 στους χώρους της Open Mellon A.E. Εκπαίδευση – Συμβουλευτική – Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων, Αλ. Παναγούλη 73.

Εάν επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο εργαστήρι επιχειρηματικότητας, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ  και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@ied.eu , υπόψη κου Κουτούδη Παναγιώτη.

Στο τέλος του εργαστηρίου επιχειρηματικότητας, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2410 626943.

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες & startups

Related Posts