Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Επιτυχής ολοκλήρωση διαδικτυακών σεμιναρίων (Webinars) με τη συνεργασία του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με επιτυχία υλοποιήθηκαν τα 2 πρώτα διαδικτυακά σεμινάρια με στόχο την προώθηση και διάδοση των διαδικτυακών σεμιναρίων στους νέους προκειμένου να αυξήσουν τόσο την προσφορά όσο και τη ζήτηση.

Στα πλαίσια του έργου “Promoting Webinar-Based Youth Non-Formal Education in Southeast Europe (ProWebSee Youth)”, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ οργάνωσε και υλοποίησε την παράδοση των διαδικτυακών σεμιναρίων στους φοιτητές του αντίστοιχου τμήματος.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν και αναλύθηκαν 2 σημαντικά θέματα που απασχολούν την νεολαία μας τα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο webinar, στο οποίο ήταν εισηγήτρια η Ραφαέλα Βλάχου (φοιτήτρια του τμήματος), είχε θέμα το “Σχεδιασμό Καριέρας”.

Και το δεύτερο webinar, στο οποίο ήταν εισηγήτρια η Νικολέτα Κιρκμαλή (επίσης φοιτήτρια του τμήματος), είχε θέμα την “Αναζήτηση Εργασίας”.

Συνολικά 40 άτομα παρακολούθησαν τα διαδικτυακά σεμινάρια. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν/ενισχύσουν τις γνώσεις του πάνω στα δυο αυτά ζητήματα, καθώς επίσης και να μοιραστούν ερωτήσεις και απόψεις.

Σχετικό Άρθρο:  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ευρωπαϊκές Δράσεις Εκπαίδευσης/Κατάρτισης

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα διαδικτυακά σεμινάρια με θέματα που απασχολούν το μέλλον της νεολαίας.

Επιτυχής ολοκλήρωση διαδικτυακών σεμιναρίων (Webinars) με τη συνεργασία του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Related Posts