entreMarketing

Το entreMarketing


Το marketing δεν είναι μόνο μία μέθοδος εντυπωσιασμού: είναι η στρατηγική που θα ορίσει την επιβίωση καθώς και τη διάκριση της επιχείρησής σου. Όμως πώς μπορείς να ξέρεις ότι ακολουθείς τη στρατηγική που σου ταιριάζει; Έχεις δώσει στο brand σου την πολιτική που θα το κάνει να ξεχωρίσει; Έχεις υπολογίσει τον κύκλο ζωής του προϊόντος σου;


Και σημαντικότερο από όλα: έχεις στο πλευρό σου ένα σύμβουλο που θα σε βοηθήσει να πάρεις την καταλληλότερη απόφαση, όποτε τη χρειαστείς;

Φτιαγμένη για να εξυπηρετήσει κάθε επαγγελματία, η ηλεκτρονική πλατφόρμα entreMarketing σου επιτρέπει να σχεδιάσεις και να οργανώσεις τη στρατηγική marketing που ταιριάζει στις ανάγκες σου, ερμηνεύοντας έξυπνα τις πληροφορίες που εισάγεις για την επιχείρησή σου.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ


Το entreMarketing αφορά κάθε επαγγελματία.

Αν λοιπόν είσαι στέλεχος marketing που σχεδιάζει τη νέα μεγάλη καμπάνια, μία μικρή Start-up εταιρεία με μεγάλες ιδέες ή ένας φιλόδοξος ελεύθερος επαγγελματίας, τότε η πλατφόρμα φτιάχτηκε για εσένα!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ


 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ


Η ηλεκτρονική πλατφόρμα entreMarketing διαθέτει μία μεγάλη γκάμα εργαλείων, που διατίθενται μέσω μοναδικών κωδικών πρόσβασης.

Τα εργαλεία αυτά είναι ερωτηματολόγια και φόρμες συμπλήρωσης τα οποία ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει. Τα εργαλεία αυτά αποτυπώνουν την υφιστάμενη κατάσταση και προτείνουν βελτιώσεις έτσι ώστε να σχεδιαστεί η καταλληλότερη στρατηγική μάρκετινγκ.


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ / ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ MARKETING

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


Ηλεκτρονικός σύμβουλος μάρκετινγκ διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή

Σύγκριση της επιχείρησης σε θέματα μάρκετινγκ με άλλες επιχειρήσεις

 

Σχεδιασμός διαφορετικών στρατηγικών μάρκετινγκ

Προσωποποιημένη συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα μάρκετινγκ