Τα νέα του ΙΝΑΝΕΠ

Convert Art: Η τέχνη της δημιουργικής ανακύκλωσης

Ένα λάστιχο μοτοσικλέτας και τα εργαλεία ενός συνεργείου έγιναν η αφορμή και η αρχή… Το λάστιχο μεταμορφώθηκε σε μια ολοκαίνουργια ζώνη! Κι ύστερα, όταν χάλασε το ηχειάκι των διακοπών, μετά από εξερεύνηση στον εσωτερικό του κόσμο, δημιουργήθηκε το πρώτο κόσμημα! Στη συνέχεια, οι σαμπρέλες έγιναν τσάντες, καπνοθήκες και πορτοφόλια. Οι πυκνωτές, τα τρανζίστορ, και τα καλώδια, μετατράπηκαν σε κοσμήματα, αξεσουάρ… κι ό,τι μπορείς να φανταστείς! Έτσι δημιουργήθηκε η Convert Art…

Σε ποιούς απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν?

H Convert art ασχολείται με το Upcycling (δημιουργική επαναχρησιμοποίηση) σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ και χρηστικά αντικείμενα από χρησιμοποιημένες σαμπρέλες, λάστιχα οχημάτων και ηλεκτρονικό υλικό.

Που βασίζεται η επιτυχία της ιδέας της επιχείρησης?

Η convert art απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτητως ηλικίας και φύλου, κατασκευάζει πολλά και διαφορετικά χρηστικά αντικείμενα και αξεσουάρ και έτσι μπορούν να βρούν όλοι αυτό που τους ταιριάζει.

Λίγα λόγια για εσάς…

Η Convert art ασχολείται με την μετατροπή ενός άχρηστου ή ανεπιθύμητου υλικού σε ένα νέο απόλυτα χρηστικό αντικείμενο.Αυτή η βασική ιδέα σε συνδιασμό με το συνεχή σχεδιασμό και την κατασκευή νέων προϊόντων οδηγεί την Convert art στην εξέλιξη.

Που μπορεί κανείς να σας βρεί?

Website: www.convertart.gr

Σχετικό Άρθρο:  3 Τρόποι Marketing για να αυξήσετε τα έσοδα σας

Facebook

Tumblr

Etsy

Convert Art: Η τέχνη της δημιουργικής ανακύκλωσης

Related Posts